X

Situaţia din Asia de Sud-Est dă semne de stabilizare. Malaezia anunţă o scădere a numărului de noi infectări

Autorităţile din Malaezia au raportat luni 134 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus şi încă un deces pus pe seama COVID-19, transmite Reuters, potrivit agerpres.

Astfel, cea de-a treia economie din Asia de Sud-Est a înregistrat un total de 4.817 îmbolnăviri şi anunţă plafonarea numărului de noi infecţii raportate în ultimele 10 zile.

Citeşte şi: Trump şi Putin salută ‘marea importanţă’ a acordului OPEC

Autorităţile au anunţat şi un nou deces – un participant la o adunare religioasă ce este considerat responsabil de mai mult de o treime dintre cazurile confirmate de COVID-19 din această ţară în care s-au înregistrat, până în prezent, 77 de decese.

Malaezia înregistra cel mai mare număr de cazuri raportate de COVID-19 din această regiune a globului până luni, când Filipinele au anunţat un total cumulat de 4.932 de cazuri.

Citeşte şi: TORNADĂ UCIGAŞĂ în SUA (VIDEO): Şase oameni am murit!

Ministerul Sănătăţii din Filipine a raportat luni 284 de noi cazuri de COVID-19 şi 18 noi decese. În total, de la începutul epidemiei, în Filipine s-au înregistrat 315 decese puse pe seama noului coronavirus. Un total de 242 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

Singapore a anunţat duminică seara 233 de noi cazuri, ajungând la un număr total de 2.532 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, dintre care 8 au decedat.

Tags: coronaviruscovid-19filipineMalaezia
Categorii: Știrile zilei