Slusari critică puterea: ‘Niciodată nu am simțit atâta ură față de PAS’

Publicat:

Slusari critică puterea: ‘Niciodată nu am simțit atâta ură față de PAS

Ceea ce face partidul PAS acum în teritoriu, în principiu, este copy paste practicilor partidului lui Plahotniuc în 2016-2019. Afirmațiile au fost făcute de fostul preşedinte al Parlamentului, Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

„Acest lucru îl aud nu de la una-doua, ci de la zeci de persoane din diferite zone geografice”, a spus Alexandru Slusari, transmite Știri.md.


Citeşte şi: CEC a aprobat Programul calendaristic pentru alegerile locale

Potrivit fostului președinte al Parlamentului, deputații anonimi, care au activat doi ani în Parlament ca „fon politic și mașină de vot”, împreună cu alți reprezentanți ai Guvernului Moldovei, s-au transformat în cei care decid totul, având misiunea racoltării reprezentanților altor partide pro-europene ca candidați la alegeri locale din numele partidului de guvernare.

Slusari menționează că aceeași tactică de promisiuni și amenințări o avea și Plahotniuc.

‘Niciodată nu am simțit atâta ură față de PAS’

„În loc de descentralizare și consolidarea autonomiei locale se promite în schimb de loialitatea politică mai multe proiecte de investiții capitale din bugetul de stat, care nu aparține PAS-lui și este alcătuit din impozitele noastre. Care se opun, aud aluzii despre ANI, Inspecția Financiară și CNA. A rămas doar să meargă cineva prin raioane cu borseta, cum umbla Costea Botnari”, scrie fostul președinte al Parlamentului.

Acesta susține că niciodată nu a simțit atâta ură față de PAS din partea oamenilor cu viziuni pro-europene, care sunt membrii altor partide.

„Ce faceți voi, domnii de la PAS? Aceasta este strategia nouă al liderului vostru tenebru de partid Andrei Spînu pe fundalul greșelilor enorme în politica internă? Voi autoizolați și împușcați în propriu picior! Lui Plahotniuc acest traseism politic nu i-a ajutat. Dar eșecul lui ne-a permis să eliberăm țara. Canibalismul politic, pornit de voi pe eșichierul proeuropean și național, pune în pericol real integrarea europeană. Opriți-vă, cât nu e târziu”, spune Slusari. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Dezmințire în legătură cu informațiile virale referitoare la un caz înregistrat la frontiera moldo-ucraineană

Dezmințire în legătură cu informațiile virale referitoare la un caz înregistrat la frontiera moldo-ucraineană În legătură cu informațiile virale referitoare la un caz înregistrat la...

Comandant rus, ‘ciuruit’ de către propriii săi militari. Unsprezece gloanțe au tras în el

Comandant rus, 'ciuruit' de către propriii săi militari. Unsprezece gloanțe au tras în el Comandantul unei unități ruse care luptă în Ucraina a fost „ciuruit”...

Locuitorii și oaspeții capitalei sunt așteptați la Festivalul „Te Salut, Chișinău!”

Locuitorii și oaspeții capitalei sunt așteptați la Festivalul „Te Salut, Chișinău!” Festivalul „Te Salut, Chișinău!” începe vineri, la ora 19.00, pe strada pietonală Eugen Doga din capitală....

Doi călători, depistați în flux cu documente falsificate

Doi călători, depistați în flux cu documente falsificate În cadrul unui control suplimentar, polițiștii de frontieră au descoperit asupra unui cetățean al Siriei, dar și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.