X

Snapchat a devenit ‘reţeaua socială a drogurilor’

Snapchat, o aplicaţie de partajare a videoclipurilor şi fotografiilor foarte populară printre tineri, a devenit “reţeaua socială a drogurilor” prin promovarea livrărilor la domiciliu, a acuzat miercuri ministrul francez de interne Gerald Darmanin, citat de France Presse, potrivit agerpres.

“Pe Snapchat, bărbaţii care livrează droguri îşi fac programările, aşa cum probabil se face o programare pentru a livra pizza”, a declarat ministrul la radioul France Inter, denunţând o “uberizare” a traficului via “reţelele sociale”.

Citeşte şi: Herbert Marcuse: Filosoful din spatele ideologiei ANTIFA – Black News

Darmanin a cerut responsabililor Snapchat să “îşi asume” responsabilităţile de “a nu mai fi reţeaua socială a drogurilor”.

Ministrul de interne, care a făcut din lupta împotriva traficului de stupefiante prioritatea sa, a declarat marţi într-un interviu pentru revista L’Express că peste 1.700 de operaţiuni ale poliţiei au fost efectuate din ianuarie vizând 4.000 de puncte de tranzacţii din Franţa.

Citeşte şi: Nancy Pelosi cere un ‘boicot diplomatic’ al JO de la Beijing – Black News

În urma acestor operaţiuni, “peste 500 de puncte de tranzacţii au fost anihilate din ianuarie”, a adăugat el la France Inter. 

Tags: drogurifrantaGérald DarmaninSnapchat
Categorii: Externe