Un şofer român a recunoscut că a ucis o tânără în Germania

Publicat:

Un şofer român în vârstă de 40 de ani, domiciliat la Freiburg, în sud-vestul Germaniei, a recunoscut miercuri, în deschiderea procesului desfăşurat în acelaşi oraş, că a ucis-o pe o tânără alergătoare în noiembrie 2016, transmite AFP, potrivit agerpres.

Inculpatul, prezentat sub numele de Cătălin C., a mărturisit în faţa tribunalului din Freiburg că a lovit mortal o tânără germană de 27 de ani cu o ‘sticlă de Schnaps’, dar nu a recunoscut că ar fi violat-o.


‘Ştiu că ceea ce am făcut este de neiertat. A existat agresivitate în mine, dar fără nicio motivaţie sexuală’, a declarat el într-o scrisoare citită de avocat în instanţă.

Inculpatul s-a declarat ‘şocat’ de gestul său, pe care nu şi-l poate explica, susţinând că era ‘beat’ şi ‘depresiv’ în momentul comiterii faptelor.

Citeşte şi: Imagini dramatice cu DEZERTAREA soldatului nord-coreean

Potrivit acuzării, şoferul profesionist, care are soţie şi copii, a agresat-o şi violat-o în noiembrie 2016 pe tânăra Carolin Gruber (foto), care făcea jogging într-o pădure din Freiburg, în apropierea frontierei cu Franţa.

Conform elementelor anchetei, victima a fost violată şi apoi lovită de mai multe ori în cap cu un drug de fier. Trupul tinerei a fost găsit la câteva zile după dispariţie.

Suspectul, domiciliat în regiunea Freiburg, a fost arestat în luna iunie.

El mai este suspectat că a violat-o şi ucis-o în ianuarie 2014, în Austria, pe franţuzoaica Lucile Klobut, o studentă de 20 de ani din regiunea Lyon. Tânăra a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 12 ianuarie 2014, pe malul râului Inn la Kufstein, în Tirolul austriac, victimă a mai multor lovituri violente la cap.

Citeşte şi: Ratko Mladic, ÎNCHISOARE pe VIAŢĂ pentru genocid. A fost evacuat din sala de judecată

Poliţia şi procuratura austriece au anunţat în ianuarie că cele două cazuri sunt legate printr-un mod de operare identic şi prin aceleaşi urme de ADN, prelevate de la locurile celor două crime, comise la o distanţă de circa 400 km.

Cătălin C. nu va putea fi deferit justiţiei austriece decât după pronunţarea verdictului tribunalului din Freiburg, probabil la sfârşitul lui decembrie, a precizat un purtător de cuvânt al acestei instanţe pentru agenţia germană dpa. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august

Armata germană va înceta să exploateze baza aeriană din Niger pe 31 august Armata germană va înceta să exploateze baza sa de transport aerian din...

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli

Alertă maximă în Italia: Erupții vulcanice uriașe pe insula turistică Stromboli Doi dintre vulcanii activi ai Italiei sunt în plin proces de erupție. Insula turistică...

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații

6 iulie, Ziua Mondială a Sărutului: curiozități și semnificații Ziua internaţională a sărutului este celebrată, anual, la 6 iulie. A apărut în 2006, în Marea...

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia O moldoveanc a fost condamnată în Italia fiind acuzată de faptul că...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.