X

Șoferul care a omorât un copil la Florești a fost arestat

Șoferul care a omorât un copil la Florești a fost arestat

Șoferul care a accidentat mortal un copil de trei ani în localitatea Vărvăreuca, raionul Florești, a fost plasat în arest. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize toxicologice pentru a verifica dacă tânărul de 34 de ani a consumat sau nu substanțe interzise.

Șefa Secției comunicare și protocol a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a declarat că aparatul Drager a arătat rezultat negativ la prezenta alcoolului în aerul expirat, transmite IPN. Totuși, la insistența polițiștilor a fost dispusă efectuarea expertize toxicologice. Probele prelevate au fost expediate în capitală, iar rezultatele ar urma să vină în circa două săptămâni, potrivit jurnal.md.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Copilul de trei ani a fost accidentat mortal duminică seara într-un parc din Vărvăreuca. Fetița era cu tatăl ei, care petrecea timpul cu un grup de persoane printre care era și șoferul.

La un moment dat, acesta a pornit în marșarier cu viteză, fără să se asigure, și a accidentat copilul, pentru care medicii nu au mai putut face nimic ca sa-i salveze viața.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Tags: Diana FetcoFloreștitoxicologice
Justiţie