X

Șoferul vinovat de producerea accidentului de la Codreanca, adus în fața magistraților de la Strășeni

Șoferul vinovat de producerea accidentului de la Codreanca, adus în fața magistraților de la Strășeni

Tânărul de 22 de ani care s-ar face vinovat de producerea tragicului accident de lângă satul Codreanca, raionul Strășeni, a fost adus miercuri, în fața magistraților de la Strășeni. Acesta are piciorul fracturat și a fost transportat într-un scaun cu rotile, cu o ambulanță. Procurorii cer pe numele lui mandat de arestare pentru 30 de zile. Ședința de judecată se desfășoară cu ușile închise, scrie moldova1.md.

Între timp, unul dintre cei cinci copii răniți în accident rămâne internat în secția reanimare. Este vorba despre un băiat de șapte ani.

Alți doi copii cu vârstele de 9 și 10 ani care au fost până acum la terapie intensivă, se simt mai bine și au fost transferați în Secția de Ortopedie.

Amintim că tragicul accident s-a produs sâmbătă, 10 august. Cinci oameni au ars de vii, iar alți șase, printre care cinci copii și șoferul care s-ar face vinovat, au ajuns la spital.

Conducătorul auto a ieșit pe contrasens și, în plină viteză, a intrat frontal într-o mașină care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât automobilele au ars complet.

Tags: adus în fața magistraților de la Strășenide la Codreancade producerea accidentuluiȘoferul vinovat
Justiţie