Sony a lansat o nouă consolă din seria PlayStation 5

Publicat:

Sony a lansat o nouă consolă din seria PlayStation 5

Producătorul japonez Sony a lansat o nouă consolă din seria PlayStation 5, pe care o numeşte Pro datorită plusului de performanţă oferit.

PlayStation 5 Pro are o placă video mai mare, o funcţie avansată de ray tracing şi upscaling realizat cu ajutorul inteligenţei artificiale. Placa video are cu 67% mai multe unităţi de procesare, iar memoria este mai rapidă cu 28%, potrivit stiripesurse.


Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Toate upgrade-urile incluse, spun cei de la Sony, vor face ca PlayStation 5 Pro să ofere o randare a jocurilor cu 45% mai rapidă decât la versiunea anterioară.

În unele jocuri, utilizatorii vor observa îmbunătăţiri ale detaliilor grafice şi o rată mai bună a cadrelor pe secundă, conform producătorului.

O nouă opţiune, numită Game Boost, va îmbunătăţi performanţa pentru 8.500 de jocuri compatibile, dezvoltate iniţial pentru PS4, spune şeful Sony Interactive, Hideaki Nishino.

Citește și: Vladimir Zelenski: Ucraina are ”nevoie de o nouă energie” după doi ani şi jumătate de război cu Rusia

Prima serie de jocuri pentru noua consolă include titluri precum lan Wake 2, Assassin’s Creed Shadows, Demon’s Souls, Dragon’s Dogma 2, Final Fantasy 7 Rebirth, Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Horizon Forbidden West şi Marvel’s Spider-Man 2.

PlayStation 5 Pro va fi disponibilă din 7 noiembrie şi va costa 700 de dolari.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Acțiunile AstraZeneca scad după eșecul studiului unui medicament împotriva cancerului pulmonar

Acțiunile AstraZeneca scad după eșecul studiului unui medicament împotriva cancerului pulmonar Acțiunile AstraZeneca, listate la Londra, au scăzut marți cu peste 5%, după ce rezultatele...

După opt ani de pauză, Bucharest Music Film Festival revine cu concerte live, spectacole și proiecții în aer liber

După opt ani de pauză, Bucharest Music Film Festival revine cu concerte live, spectacole și proiecții în aer liber   Bucharest Music Film Festival este relansat...

Brigitte Macron va apărea în sezonul 4 al serialului ‘Emily in Paris’

Brigitte Macron va apărea în sezonul 4 al serialului 'Emily in Paris' Brigitte Macron, prima doamnă a Franţei, va apărea pentru scurt timp în a...

10 alimente și băuturi care combat balonarea

10 alimente și băuturi care combat balonarea Balonarea, o senzație inconfortabilă de plenitudine sau umflare a abdomenului, poate fi declanșată de diverși factori, inclusiv dieta,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.