Sophie, contesa de Wessex: ‘Membrii casei regale britanice sunt în continuare o familie, orice s-ar întâmpla’

Publicat:

Sophie, contesa de Wessex a declarat că membrii casei regale britanice “sunt în continuare o familie, orice s-ar întâmpla”, după tensiunile apărute la începutul acestui an ca urmare a interviului exploziv acordat de ducele şi ducesa de Sussex vedetei americane Oprah, informează DPA, potrivit agerpres.  

Sophie şi soţul ei, prinţul Edward, fiul cel mai mic al reginei Elisabeta a-II-a, au declarat că se simt “măguliţi” să îşi asume un rol mai proeminent în familia regală după mutarea în California a lui Harry şi Meghan.


Citește și : Pence declară că probabil nu va avea niciodată aceeaşi poziţie cu Trump despre violenţele produse la Capitoliu

Într-un interviu acordat publicaţiei The Telegraph, Sophie a povestit că a purtat o “lungă discuţie” cu Harry după înmormântarea ducelui de Edinburgh în luna aprilie.

A fost pentru prima dată când Harry se afla în Marea Britanie de când a renunţat la calitatea sa de membru senior al familiei regale pentru o nouă viaţă alături de Meghan şi de fiul lor, Archie, în SUA.

Călătoria sa la înmormântarea prinţului Philip a survenit la doar câteva săptămâni după interviul exploziv oferit de el şi de Meghan vedetei Oprah Winfrey, în care cuplul a acuzat familia regală de rasism şi de eşecul de a o sprijini pe ducesă atunci când aceasta a avut gânduri suicidare.

“Suntem încă o familie, indiferent de ce se va întâmpla, întotdeauna vom fi”, a declarat Sophie, în primele comentarii publice de la înmormântarea prinţului Philip.

Reflectând asupra unui rol mai pregnant în cadrul monarhiei, contesa de Wessex a adăugat: “Ne străduim să facem ceea ce facem şi sperăm că o facem bine”.

“În mod firesc, mass-media caută figuri noi care să completeze aşa-numitul gol instalat” după plecarea lui Harry şi Meghan, a explicat ea.

Citește și : UE critică legea semnată de Putin ce deschide calea excluderii opozanţilor de la alegerile din Rusia

“Dacă oamenii vor să acorde mai multă atenţie lucrurilor pe care le facem, atunci e foarte bine”, a declarat încrezătoare contesa.

Sophie a povestit totodată cum cei doi copii ai săi, Lady Louise Windsor şi James, vicontele Severn, “încă mai aşteaptă să-l vadă pe bunicul lor sosind în Land Rover-ul său verde”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.