Șor, acționarul uneia dintre cele mai mari companii miniere din Rusia

Publicat:

Șor, acționarul uneia dintre cele mai mari companii miniere din Rusia

Familia lui Ilan Șor a devenit acționara companiei „Narilskii Nikel” din Rusia, care este considerată una dintre cele mai mari firme producătoare de nichel, paladiu și platină din lume.

Despre aceasta a anunțat soția politicianului, cântăreața Jasmin, într-un interviu pentru presa rusă, transmite Știri.md.


Citeşte şi: ‘Renașterea’ din R. Moldova se declară împotriva aderării republicii la sancțiunile antirusești

Artista a declarat că ea și soțul său au primit în dar o acțiune de la copiii lor.

„Recent noi am sărbătorit 12 ani de căsnicie. Se consideră „nunta de nichel”, iar copiii ne-au uimit cu această ocazie. Ei au adunat din banii de buzunar, din cadourile bănești primite de la bunei și ne-au cumpărat o acțiune a companiei „Narilskii Nikel”, vă imaginați? Am fost șocați cu Ilan”, a spus Jasmin.

Șor, acționarul uneia dintre cele mai mari companii miniere din Rusia

Artista a mai spus că atât copiii, cât și soțul ei sunt bine, iar distanța nu îi prea deranjează, întrucât vorbesc de câteva ori zilnic.

„Noi împreună suntem la toate sărbătorile, zilele de naștere și vacanțele copiilor. Ilan este foarte ocupat, dar mereu găsește timp pentru mine, copii, dar și pentru cel mai mare fiu al meu, Mihail.

Ilan cu respect mă tratează pe mine și cariera mea muzicală, care este strâns legată de Rusia. Îi sunt extrem de recunoscătoare pentru aceasta”, a mai spus cântăreața.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ion Chicu: PAS rectifică bugetul fără ca oamenii să vadă asta

Ion Chicu: PAS rectifică bugetul fără ca oamenii să vadă asta Fostul Prim-ministru, Ion Chicu, întreabă dacă rectificarea Bugetului de Stat prin Decizie-protocolară, adică fără...

BERD împrumută 100 de milioane euro pentru modernizarea reţelelor de distribuţie a energiei electrice din România

BERD împrumută 100 de milioane euro pentru modernizarea reţelelor de distribuţie a energiei electrice din România Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a anunţat...

Adrian Dupu, întâlnire cu președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

Adrian Dupu, întâlnire cu președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), Adrian...

Parlamentul a ratificat Convenția Consiliului Europei pentru protecția patrimoniului audiovizual

Parlamentul a ratificat Convenția Consiliului Europei pentru protecția patrimoniului audiovizual Aleșii poporului au ratificat astăzi Convenția Consiliului Europei pentru protecția patrimoniului audiovizual, comunică MOLDPRES. Convenția subliniază...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.