X

Șor îi răspunde lui Grosu: ‘Mânuțele lui nu se pot atinge de banii Găgăuziei’

Șor îi răspunde lui Grosu: ‘Mânuțele lui nu se pot atinge de banii Găgăuziei’

Politicianul fugar Ilan Șor a venit cu o reacție, după ce Igor Grosu a îndemnat locuitorii din regiunea găgăuză să nu se mai încreadă în promisiunile lui Șor, pentru că ar fi doar minciuni, spuse cu un singur scop – „să fure din bugetul” autonomiei.

Șor a negat public acuzațiile speakerului Parlamentului, acuzându-l, la rândul său, că ar încerca să împiedice proiectele de infrastructură pe cale să fie implementate în regiune, transmite Newsmaker.md.

Șor îi răspunde lui Grosu: ‘Mânuțele lui nu se pot atinge de banii Găgăuziei’

„Nu e suficient pentru el că a luat jumătate de miliard de lei de la Găgăuzia. Reparația drumurilor, curților, școlilor și grădinițelor din Găgăuzia – este un coșmar pentru el. Mânuțele lui nu se pot atinge de întregul buget al Găgăuziei, și din mânie neputincioasă se strâmbă în fața camerei. O singură problemă: regele e gol, nimeni nu-l crede. Totul va fi realizat de către echipa mea. Fiecare drum – pentru început în Găgăuzia, ulterior, după alegeri, în toată Moldova.  Va rămâne doar o singură stradă distrusă în țară – cea care duce spre casa lui Grosu”, a declarat, în replică, Ilan Șor.

Citeşte şi: Armata ucraineană a recucerit un punct strategic de lângă Bahmut – Stiripesurse.md

Precizăm că Igor Grosu a comentat în cadrul unei emisiuni televizate „promisiunile” lui Șor făcute moldovenilor, în special locuitorilor din autonomia Găgăuzia. Speakerul a îndemnat oamenii să nu îl creadă, pentru că ar spune minciuni, cu un singur scop – să fure de la oameni, nu să se împartă cu ei.

„Țineți minte, oameni buni, bandiții niciodată nu-și pun banii lor la bătaie. În general, mintea lor e de a fura, nu de a vă da vouă. Și în cazul Găgăuziei acum interesul lui este bugetul de 1 miliard și vreo 600 milioane de lei ai UTAG-ului. Nu-l interesează pe dânsul cetățeanul”, a declarat Igor Grosu.

Tags: GagauziaIgor GrosuIlan Şor
Categorii: PoliticăȘtirile zilei