X

Soroca: Un preot a amenințat un echipaj de patrulare cu răfuiala fizică și concedierea

Soroca: Un preot a amenințat un echipaj de patrulare cu răfuiala fizică și concedierea

Și încă un caz pe aceeași undă a ultragierilor. Un echipaj INSP a fost amenințat și înjurat de către un preot în timp ce era documentată încălcarea unui alt șofer. Situația a avut loc în amiaza zilei de 6 septembrie în orașul Soroca.

Pulsmedia.md scrie că, fără niciun motiv, preotul s-a apropiat și agenții de patrulare și a început să manifeste un comportament agresiv. Dânsul a fost somat să-și înceteze acțiunile huliganice, însă acesta a continuat pe aceeași notă, ba chiar ar fi încercat să sară la bătaie. Popa i-a amenințat cu răfuială fizică, dar și cu faptul că vor fi concediați.

Citește și: Viceprimarul și arhitectul șef din Soroca au fost plasaţi sub arest la domiciliu.

Ulterior, preotul a făcut un apel la Serviciul Unic de Urgență și a solicitat intervenția unui echipaj BRO al IP Soroca pentru că, ar fi zis el că vrea să se plângă pe agenții de patrulare pentru că i-ar fi făcut observație să-și cupleze centura de siguranță.

Preotul agresiv a fost escortat la IP Soroca unde a fost audiat, dar a refuzat să depună careva plângeri. Acesta s-a dovedit a fi Tudor Popovici din localitatea Egoreni, din același raion, în care activează drept preot.

Acum riscă să se aleagă cu un proces verbal pentru ultragierea colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept. Pentru această încălcare se prevede amendă de la 10 la 25 unități convenționale sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 40 la 60 de ore.

Tags: echipaj de patrularerăfuiala fizicăSoroca
Social