Soția lui Kim Jong Un reapare în public după mai bine de un an

Publicat:

Soţia liderului nord-coreean Kim Jong Un, Ri Sol Ju, şi-a făcut marţi prima apariţie publică după mai bine de un an, la un concert dedicat aniversării răposatului Kim Jong Il, tatăl omului forte de la Phenian, au transmis miercuri mass-media de stat, informează dpa, potrivit agerpres.

Fotografii îi arată pe Ri Sol Ju şi pe soţul său în timpul unui concert organizat la Phenian de ziua de naştere a lui Kim Jong Il şi sărbătorită în Coreea de Nord sub titulatura de Ziua Stelei Strălucitoare.


Citește și: SEISM puternic în Grecia 

Născut la 16 februarie 1941, Kim Jong Il a murit în 2011.

Agenţia sud-coreeană Yonhap a transmis că Ri, care ar avea în jur de 31 de ani, fusese văzută ultima dată în public la concertul de anul trecut, care a avut loc în ianuarie. Absenţa ei îndelungată a alimentat speculaţii cu privire la soarta ei.

Postul de radio sud-coreean Arirang a informat că serviciile de securitate ale Seulului au dat de înţeles într-un raport adresat marţi parlamentului că Ri ar trăi în izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Numărul de infectări cu coronavirus înregistrează o scădere semnficativă

Coreea de Nord, ţară extrem de izolată, şi-a închis anterior frontierele şi a adoptat măsuri stricte pentru a evita răspândirea virusului în rândul populaţiei.

Se cunosc puţine lucruri despre viaţa privată a lui Kim Jong Un şi a soţiei sale, chiar dacă ei apăreau des în public împreună înainte de pandemie. Se spune că Ri ar proveni dintr-o familie privilegiată şi că era cântăreaţă. De asemenea, există informaţii că cei doi ar avea împreună trei copii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

Un automobil a luat foc din mers pe traseul Bălți-Chișinău

Un automobil a luat foc din mers pe traseul Bălți-Chișinău Un automobil a luat foc din mers pe traseul Bălți-Chișinău în apropierea localității Coșcodeni din...

Caz tragic la Criuleni. Un bărbat s-a înecat într-un lac de acumulare a apei pentru irigare

Caz tragic la Criuleni. Un bărbat s-a înecat într-un lac de acumulare a apei pentru irigare Un bărbat de 38 de ani a decedat după...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.