X

Soția lui Navalnîi a făcut o postare pe Instagram. Mesajul emoționant publicat: „Te iubesc”

Soția lui Navalnîi a făcut o postare pe Instagram. Mesajul emoționant publicat: Te iubesc

„Te iubesc”, a fost mesajul publicat duminică, 18 februarie, pe rețelele de socializare soția lui Aleksei Navalnîi, Iulia, alături de o fotografie în care cei doi apar împreună, scrie Reuters.

Postarea de pe Instagram arăta o imagine cu cei doi împreună, cu capetele lor atingându-se, în timp ce urmăreau, cel mai probabil, un spectacol. Navalnîi, un fost avocat în vârstă de 47 de ani, a căzut inconștient și a murit vineri după o plimbare în colonia penitenciară „Lupul polar” din Kharp, o localitate din regiunea autonomă Iamalia-Neneția, situată la aproximativ 1.900 km nord-est de Moscova, unde ispășea o pedeapsă cu închisoare de 30 de ani, a anunțat serviciul penitenciar rus.

CItește și: Trupul lui Navalnîi, bine păzit la morgă. S-a interzis autopsia

Navalnîi, un fost avocat în vârstă de 47 de ani, a căzut inconștient și a murit vineri după o plimbare în colonia penitenciară „Lupul polar” din Kharp, o localitate din regiunea autonomă Iamalia-Neneția, situată la aproximativ 1.900 km nord-est de Moscova, unde ispășea o pedeapsă cu închisoare de 30 de ani, a anunțat serviciul penitenciar rus.

Liderii occidentali, în frunte cu președintele american Joe Biden, au adus un omagiu curajului lui Navalnîi și, fără a cita dovezi, l-au acuzat pe președintele Vladimir Putin că ar fi responsabil pentru această moarte. Marea Britanie a anunțat că vor exista consecințe pentru Rusia în urma morții în detenție a principalului opozant al regimului de la Moscova.

Kremlinul a afirmat că reacția Occidentului a fost inacceptabilă și „absolut furibundă”. Putin nu a comentat încă moartea lui Navalnîi.

Tags: InstagrammoscovaNavalnîi
Social