Soţia premierului canadian, suspectată de contagierea cu COVID-19 a actorului Idris Elba

Publicat:

Sophie Grégoire, soţia premierului canadian, Justin Trudeau, s-ar putea să-l fi contagiat cu COVID-19 pe actorul britanic Idris Elba în cadrul unui eveniment desfăşurat la Londra, la care a participat şi pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, relatează marţi EFE, scrie agerpres.

Idris Elba, al cărui nume a fost semnalat ca viitorul James Bond după ce Daniel Craig şi-a încheiat ciclul cu lungmetrajul “No Time to Die” a cărui premieră este prevăzută la sfârşitul anului, a dezvăluit luni că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.


Citește și : Belgia a descoperit un anticorp care OMOARĂ coronavirusul

Anunţul intervine la patru zile după ce Sophie Grégorie a dezvăluit că a contractat boala după o călătorie la Londra, unde a participat la mai multe evenimente publice. Faptul că soţia sa a fost testată pozitiv l-a obligat pe Trudeau să se izoleze la reşedinţa sa oficială, deşi nu prezintă simptome ale bolii.

La 4 martie, Sophie Grégorie a asistat la Londra la WE Day 2020, un eveniment dedicat tinerilor la care au asistat 18.000 de participanţi.

Soţia lui Trudeau s-a numărat printre cei care au luat cuvântul la conferinţă şi a participat la mai multe fotografii colective. Într-una dintre ele, pe care a postat-o pe contul său de Instagram, ea este văzută alături de Idris Elba şi Hamilton.

La rândul său, Idris Elba a anunţat luni pe contul său de Twitter că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi se află în izolare, chiar dacă până acum nu a dezvoltat simptome . “În această dimineaţă am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Mă simt bine, nu am simptome în acest moment, dar am decis să mă autoizolez după ce am aflat că aş fi putut fi expus virusului”, a scris vedeta.

Citește și : STARE de URGENȚĂ în Rio de Janeiro şi Sao Paulo

La sfârşitul săptămânii trecute, autorităţile canadiene au confirmat că Sophie Grégoire a contractat COVID-19 după ce s-a întors dintr-o călătorie la Londra.

Deocamdată, Lewis Hamilton nu a anunţat dacă a fost supus unui test de COVID-19, după ce a participat la WE Day şi a făcut fotografii alături de Sophie Grégoire şi Idris Elba.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

10 ponturi pentru a scăpa de mâncat noaptea: te protejează de consumul excesiv de calorii, obezitate și boli cardiovasculare

10 ponturi pentru a scăpa de mâncat noaptea: te protejează de consumul excesiv de calorii, obezitate și boli cardiovasculare Nutriționiștii susțin că veți reuși să...

Paradisul plin de plastic. Marea Mediterană este poluată masiv cu microplastice

Paradisul plin de plastic. Marea Mediterană este poluată masiv cu microplastice Marea Mediterană este mare supă toxică. Un raport din iulie 2024 al World Wide Fund...

Pentru că a îndrăznit să critice Israelul, Bella Hadid a fost dată afară de Adidas

Pentru că a îndrăznit să critice Israelul, Bella Hadid a fost dată afară de Adidas Adidas a eliminat imagini cu modelul Bella Hadid cu origini...

VIDEO – Carlos Alcaraz şi-a tatuat Turnul Eiffel pe glezna stângă

VIDEO - Carlos Alcaraz şi-a tatuat Turnul Eiffel pe glezna stângă Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz va participa la Jocurile Olimpice de la Paris...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.