X

Spătaru invocă nereguli în administrarea banilor de Primăria Chișinău

Spătaru invocă nereguli în administrarea banilor de Primăria Chișinău

În ultimii trei ani, municipalitatea a vândut terenuri publice în valoare de circa trei miliarde de lei.

Citeşte şi: Netanyahu nici nu vrea să audă de o încetare a focului: ‘E vremea războiului!’ – Stiripesurse.md

Despre aceasta a declarat candidatul ALDE la funcția de primar al Chișinăului, Arina Spătaru, care a menționat în cadrul unor dezbateri electorale că în Primăria Chișinău sunt admise nenumărate nereguli, transmite tv8.md.

„Întreprinderea „Spații Verzi” are de obicei un buget anual de 120-140 de milioane de lei. În 2022, Ivan Ceban cu echipa lui a mărit bugetul întreprinderii cu încă 101 milioane de lei, adică undeva cu 80%. Statistica din 2017: avem patru grădini publice, șase parcuri, 11 păduri-parcuri. Întrebare: s-a mărit cumva numărul acestor spații verzi sau e vorba de spălarea banilor publici?”, este întrebarea pe care i-a adresat-o Arina Spătaru contracandidatului său, Andrei Donică, de la „Speranța-Nadejda”, în cadrul rundei de întrebări și răspunsuri.

La rândul său, Andrei Donică l-a acuzat pe primarul Ion Ceban că ar folosi întreprinderea „Spații Verzi” în interesele propriului partid.

Spătaru invocă nereguli în administrarea banilor de Primăria Chișinău

„Această întreprindere e folosită acum la maximum de partidul lui Ion Ceban. Mulți lucrători cu ziua lucrează și noaptea, târâie mobilă, am informații că au dus și corturi, mese de partid”, a spus Andrei Donică.

Tags: Arina Spătarubanichisinauprimărie
Categorii: PoliticăȘtirile zilei