X

Spînu îndeamnă oamenii să voteze primarii care văd viitorul R. Moldova în UE

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a îndemnat oamenii să voteze primarii care văd viitorul R. Moldova în Uniunea Europeană.

Potrivit oficialului, un primar care este împotriva integrării europene, este și contra reabilitării liceelor, drumurilor și grădinițelor din bani europeni. În cadrul emisiunii NordNewsLIVE, ministrul a menționat că, odată cu avansarea R. Moldova pe calea europeană, țara noastră va beneficia de mai multe fonduri, menite să accelereze procesul de modernizare al infrastructurii.

Citește și : Gazele s-ar putea ieftini în R.Moldova

„Care este logica să votezi un om care crede că e greșit să reabilităm Liceul „Dmitrie Cantemir”? Pentru că, de fapt, el asta spune. Atunci când el spune că nu trebuie să mergem spre UE, asta înseamnă că el este și împotriva proiectului de reabilitare a Liceului „Dmitrie Cantemir”, pentru că acesta a fost reabilitat cu bani europeni și din Germania. El trebuie să spună foarte clar: „Eu nu vreau astfel de proiecte, eu vreau, nu știu, în altă parte!”, dar ei nu spun asta, ei mint. Asta trebuie să înțeleagă oamenii în aceste alegeri, că șansa acestei țări, șansa R. Moldova, șansa municipiului Bălți, satului Negureni, orașului Sângerei și a altor orașe din țară, de la nord, este Europa. Trebuie să reușim să ne integrăm cât mai repede, să putem atrage cât mai multe resurse financiare ca să dezvoltăm aceste proiecte”, a declarat Andrei Spînu.

Citeşte şi: ONG-urile cer o pedeapsă disciplinară pentru Bolea

Tags: germaniaR. MoldovaSpînuuniunea europeana
Categorii: PoliticăȘtirile zileiU.E.