X

Spînu se declară mulțumit de modul cum merg lucrările pe drumul Soroca-Arionești-Otaci

Spînu se declară mulțumit de modul cum merg lucrările pe drumul Soroca-Arionești-Otaci

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu,  a mers la Soroca să verifice cum merg lucrările pe drumul Soroca-Arionești-Otaci. Spînu a scris pe rețele de socializare că observă progrese semnificative

,,Sunt la Soroca. Am trecut să văd cum merg lucrările pe drumul Soroca-Arionești-Otaci. Sunt deja progrese semnificative: au avut loc lucrările de terasament, au fost amenajate acostamentele, s-au construit podețe noi și s-au turnat straturile de beton asfaltic. Drumarii lucrează în paralel pe două porțiuni:

Pe R14: R6 – Codrul Nou – Soroca – Unguri – frontieră cu Ucraina – (adică de la Soroca la Arionești ) – 31 de km;

Pe R8.1: R8 – Arionești – R14 – (Arionești-Otaci) – 9, 47 de km.

Am vorbit cu antreprenorii responsabili de reabilitare și m-au asigurat că până la sfârșitul anului, lucrările vor fi realizate în proporție de cel puțin 40 de %.

Acest drum așteptat de ani buni va îmbunătăți nu doar viața oamenilor din localitățile tranzit Grigorăuca, Sobari, Niorcani, Pocrovca, dar și a tuturor celor care merg spre punctul de trecere a frontierei de la Otaci.

Sunt cel puțin 15 instituții de învățământ și puncte medicale la care oamenii vor putea ajunge mai repede și mai sigur, mergând pe un drum bun, european. Mergem înainte, împreună construim Moldova Europeană.”
.
Tags: drumurilormultumitreparațiaSpînu
Categorii: SocialȘtirile zilei