Starea de sănătate a lui Silvio Berlusconi este GRAVĂ

Publicat:

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi este grav bolnav, iar procesul său pentru coruperea unor martori ar trebui să fie suspendat temporar, a declarat miercuri un procuror din Milano, potrivit Reuters şi agerpres.

Berlusconi, în vârstă de 84 de ani, a fost spitalizat şi externat anul acesta după ce a contractat COVID-19 în septembrie trecut, iar în ultimele zile s-au înmulţit speculaţiile potrivit cărora starea sa de sănătate s-ar fi deteriorat.


Citeşte şi: Herbert Marcuse: Filosoful din spatele ideologiei ANTIFA – Black News

“Suntem ferm convinşi că Berlusconi este grav bolnav şi suferă de o afecţiune serioasă. Asta arată certificatele medicale şi rezultatele consultaţiilor”, a spus procurorul Tiziana Siciliano.

Exprimându-se în cursul unei audieri într-un dosar legat de un alt caz în care Berlusconi a fost achitat pentru relaţii sexuale cu o minoră numită “Ruby”, Siciliano a spus că Berlusconi ar trebui să fie temporar scutit de proces.

Judecătorul va decide cu privire la disjungerea cauzei lui Berlusconi de ceilalţi inculpaţi pe 26 mai, când va avea loc o nouă audiere.

Berlusconi, premier de patru ori, este acuzat de coruperea unor martori pentru a păstra tăcerea în dosarul prostituţiei cu minore, începând din anul 2013. El a negat orice act reprobabil din partea sa.

Citeşte şi: Nancy Pelosi cere un ‘boicot diplomatic’ al JO de la Beijing – Black News

Magnatul media a părăsit spitalul San Raffaele din Milano sâmbătă, după cinci zile de internare. A mai fost spitalizat în martie şi de două ori în aprilie. De asemenea, a fost consultat la spital în ianuarie din cauza unei probleme cardiace.

În prezent, “primeşte îngrijiri la domiciliu. Bineînţeles că suntem îngrijoraţi”, a declarat presei avocatul lui Berlusconi, Federico Cecconi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii...

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân – studiu

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân - studiu Un nou studiu realizat de Food Packaging Forum Foundation din Elveția a identificat...

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.