X

Starețul înjunghiat la Cosăuți a fost transferat într-un spital din Chişinău

Starețul înjunghiat la Cosăuți a fost transferat într-un spital din Chişinău

Starețul Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din satul Cosăuți, raionul Soroca, înjunghiat duminică de către un tânăr, a fost transportat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din Chișinău. Acesta se află în stare gravă, dar stabilă și se află sub monitorizarea medicilor din Capitală.

Citeşte şi: 10 mituri despre Recensământul Populației și Locuințelor 2024 – Stiripesurse.md

„Pacientul a fost transferat de la Spitalul Raional ieri, 11 martie, în jurul orei 15:00, la Spitalul Republican, a fost transferat în stare gravă, dar stabilă. Transportul s-a efectuat prin intermediul liniei AVIASAN, cu echipa de medici de la Chișinău”, a declarat Nina Spoială, directorul adjunct al Spitalului Raional Soroca, scrie moldova1.md.

Starețul înjunghiat la Cosăuți a fost transferat într-un spital din Chişinău

Pe10 martie, starețul Mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din satul Cosăuți, raionul Soroca, a fost găsit înjunghiat în curtea mănăstirii. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, tragedia a avut loc în jurul orei 8:00. Oamenii legii au stabilit că preotul ar fi fost înjunghiat din spate cu un cuțit. Făptașul era un localnic care timp de un an a fost mereu la slujbele oficiate de preot.

IGP precizează că, după săvârșirea crimei, suspectul s-a spânzurat într-o pădure din apropiere. Cadavrul acestuia a fost găsit cu ajutorul unei drone ridicate de polițiști.

Tags: chisinauCosăuţiraionul SorocaSorocaspitalstaretStareț înjunghiat
Social