X

Startul sărbătorilor de iarnă a fost dat și la Bălți. A fost inaugurat pomul de Crăciun

În municipiul Bălți a fost inaugurat pomul de Crăciun. Autoritățile au decis ca și în acest an să fie unul artificial. Cu această ocazie în centrul orașului a fost organizat un concert de zile mari. Printre interpreții care au încins atmosfera de sărbătoare s-au numărat Adrian Ursu, Ionel Istrati, dar și formațiile Zdob și Zdub și DoReDos, transmite tvn.md.

Cei care au venit să petreacă în centrul orașului s-au arătat mulțumiți de atmosferă.

„Foarte frumos și impresionant față de alți ani, frumos. Bradul este mai deosebit față de alți ani, bradul și toate aranjările de împrejur. Foarte frumoasă, măcar că nu-i zăpadă, dar transmite atmosfera de iarnă”.

„Ceva original și neobișnuit, în anul acesta a fost cum să spun, ceva extraordinar și vesel și frumos. Atmosfera, oamenii, bradul, tot ce este împodobit împrejur este frumos, foarte original anul acesta”

Citește și În Piața Marii Adunări Naționale, s-a dat startul sărbătorilor de iarnă. Au fost aprinse luminile pomului de Crăciun

„Este înfrumusețat îmi pare că mai frumos decât anul trecut, ceva s-a mai adăugat și concertul este foarte frumos, în genere super, mulțumim”

„Extraordinar, mai bine decât anul trecut, cu mult mai bine, este plăcut că au înnoit, totul este bine”.

„Incomparabil, mie foarte mult îmi palce orașul Bălți, sunt a doua oară și este bine. Atmosfera este frumoasă, oamenii sunt buni, Moldova este o țară frumoasă.”

Primarul orașului Bălți a ținut să menționeze că anul care vine va fi unul dificil, dar s-a arătat încrezător că va face față tuturor provocărilor.

ALEXANDR PETKOV, Primarul de Bălți: „Vreau să urez bălțenilor bunăstare, în anul care vine, chiar dacă el va fi greu, eu cred că noi o să ne isprăvim, o să ne isprăvim astfel ca orașul să fie și mai prosper. Anul care vine o să ne trezească mai multe sentimente de dragoste, mai multă sănătate și asta este prima și prima mea dorință ca orașul să aibă un statut bun.”

Anul trecut, Pomul de Crăciun a fost inaugurat la Bălți pe 23 decembrie.

Tags: Balţipom de Craciunsărbătorile de iarnă
Social