X

Steaua lui Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost din nou vandalizată

Steaua preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, de pe Walk of Fame (Bulevardul Celebrităţilor) din Los Angeles a fost din nou vandalizată săptămâna acesta, fiind acoperită cu bare din lemn lipite cu bandă, potrivit CNN, conform news.ro .

Barele, amplasate de un artist stradal din Los Angeles, au fost îndepărtate joi.

Citește și : Preşedintele american Trump pune la îndoială gravitatea agresiunii imputate candidatului său la Curtea Supremă

Steaua magnatului imobiliar şi fostă vedetă de reality show – inaugurată în 2007 pentru a recompensa succesul emisiunii sale “The Apprentice” – a fost regulat ţinta unor atacuri la adresa candidatului devenit preşedinte.

Aceasta a fost vandalizată de mai multe ori de când Trump a fost ales în funcţia de preşedinte, inclusiv o dată a fost spartă cu un târnăcop în iulie 2016. Îmbrăcat ca un muncitor în construcţii, un bărbat a spart steaua cu un târnăcop şi o bâtă.

James Otis a fost condamnat la 20 de zile de muncă în folos public şi la o amendă de 4.400 de dolari, însă eliberat sub control judiciar timp de trei ani.

Citește și : Încă un german a fost eliberat în Turcia înaintea vizitei de stat a lui Erdogan la Berlin

În vara lui 2016, un artist stradal a ridicat un zid în jurul stelei lui Donald Trump cu cărămizi de 15 centimetri înălţime, pe când candidatul republican promitea construirea unui zid la frontiera cu Mexicul.

Tags: Donald Trumplos angelesThe ApprenticevandalizatăWalk of Fame
Categorii: Știrile zilei