X

Ștefan Savițchi candidează ca independent la alegerile prezidenţiale

Ștefan Savițchi candidează ca independent la alegerile prezidenţiale

Vicepreședintele partidului „Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa”, Ștefan Savițchi, urmează să candideze la alegerile prezidențiale din toamnă. Anunțul a fost făcut ieri, în cadrul unui briefing de presă.

Politicianul Ștefan Savițchi a anunțat în cadrul unui briefing de presă că va candida independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie.

„Ce ați făcut voi în 30 de ani?”, a fost întrebarea acestuia, atât pentru actuala guvernare, cât și pentru alți politicieni care au fost la putere.

Citeşte şi: Trump critică dur ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice – Stiripesurse.md

Savițchi a numit guvernarea PAS o „marionetă” și a spus că politicienii actuali își fac „baza economică”. Acesta a declarat că vrea să facă o „consolidare a cetățenilor, și din stânga, și din dreapta” și a accentuat necesitatea de a fi „gospodari și diplomați la noi acasă”.

Ștefan Savițchi candidează ca independent la alegerile prezidenţiale

‘Voi, în loc să faceți ceva pentru țară, vă faceți „baza economică”. Basarabia, de 30 de ani încoace, a fost fugărită în stânga și în dreapta, la est și la vest. Am avut nădejde și am adus „PAS” la guvernare, care ne-a dus în eroare. Sper ca noi să fim demni, să fim gospodari acasă. Mă adresez la toți cetățenii, noi trebuie să ne consolidăm, să ne unim.’

Ștefan Savițchi este vicepreședintele partidului politic „Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa”.

Tags: alegeriAlianța Liberalilor și Democraților pentru EuropaȘtefan Savițchi
Politică