X

Steven Seagal a fost decorat de Putin cu Ordinul Prieteniei. În 2016 actorul a primit și pașaport rusesc

Steven Seagal a fost decorat de Putin cu Ordinul Prieteniei. În 2016 actorul a primit și pașaport rusesc

Steven Seagal a fost decorat din nou de dictatorul rus. Vladimir Putin i-a înmânat Ordinul Prietenei, în cadrul unei ceremonii organizate la Kremlin.

Seagal a primit distincția pentru „contribuția sa la dezvoltarea cooperării culturale și umanitare internaționale”. În ultimii ani, Steven Seagal a devenit un susținător activ al președintelui rus și al invaziei din Ucraina. În 2016, a primit un pașaport rusesc de la Vladimir Putin, păstrându-și în același timp cetățenia americană.

De la începutul războiui, a vorbit de mai multe ori despre nazism și l-a acuzat pe Volodimir Zelenski de crime împotriva umanității. Steven Seagal, actor: „Acest război în care suntem implicați acum cu toții a fost declanșat și finanțat de Occident și a dus la implicarea întregii lumi într-o luptă a binelui cu răul. Toate religiile, toate națiunile, toți oamenii ar trebuie să se unească, în loc să fie controlați și prostiți de monstrul reprezentat de presa mincinoasă. Trebuie să-i educăm și luminăm pe cei care nu-și dau seama de ceea ce se întâmplă.”

Tags: a fost decorat de Putincu Ordinul PrietenieiSteven Seagal
Categorii: ExterneȘtirile zilei