Steven Seagal ‘îl cucereşte’ pe Maduro cu o sabie de samurai – VIDEO

Publicat:

Actorul şi producătorul american Steven Seagal, cunoscut pentru legăturile sale de prietenie cu preşedintele rus Vladimir Putin, i-a oferit marţi o sabie de samurai preşedintelui venezuelean Nicolas Maduro, potrivit imaginilor transmise de televiziunea publică din această ţară sud-americană, informează AFP, potrivit agerpres.

Îmbrăcat în negru şi cu faţa descoperită, actorul american, specialist în arte marţiale, i-a prezentat o katana preşedintelui Maduro, care purta o mască sanitară anti-COVID-19.


Citeşte şi: Joe Biden vrea să se vadă cu Putin luna viitoare – Black News

Preşedintele venezuelean nu s-a lăsat rugat prea mult de jurnalişti şi a acceptat să pozeze în diferite poziţii de luptă.

Nicolas Maduro a fost reales în 2018 în urma unor alegeri prezidenţiale criticate şi boicotate de opoziţie. Statele Unite şi mai multe ţări europene şi latino-americane nu au recunoscut rezultatele acelor alegeri. Washingtonul a impus în principal sancţiuni economice Venezuelei, în încercarea de a-l îndepărta de la putere Maduro, care ocupă această funcţie după decesul fostului preşedinte Hugo Chavez (1999-2013).

Preşedintele Maduro se declară în mod deschis un antiimperialist şi i-a criticat adeseori pe americani.

Lăudându-se cu sprijinul adus “revoluţiei bolivariene”, regimul venezuelean din mandatele preşedinţilor Chavez şi Maduro mediatizează sistematic aceste vizite ale personalităţilor.

Citeşte şi: Dreapta spaniolă câştigă alegerile regionale din Madrid – Black News

Printre vedetele care au vizitat capitala Caracas se numără fotbalistul Diego Armando Maradona, actorii Sean Penn şi Danny Glover, regizorul Oliver Stone şi top-modelul Naomi Campbell.

Steven Seagal, fost star al filmelor de acţiune de la Hollywood şi mare specialist în aikido, a primit cetăţenia rusă din partea preşedintelui Vladimir Putin în noiembrie 2016. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

BNM va utiliza inteligența artificială pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor

BNM va utiliza inteligența artificială pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor Banca Națională a Moldovei (BNM) utilizează mai multe instrumente de inteligență artificială (AI) pentru a...

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului Salvatorii au mers, săptămâna aceasta, pe la casele oamenilor din diferite localități, pentru...

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului Polonia va începe până la sfârşitul acestui an...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.