X

Steven Seagal ‘îl cucereşte’ pe Maduro cu o sabie de samurai – VIDEO

Actorul şi producătorul american Steven Seagal, cunoscut pentru legăturile sale de prietenie cu preşedintele rus Vladimir Putin, i-a oferit marţi o sabie de samurai preşedintelui venezuelean Nicolas Maduro, potrivit imaginilor transmise de televiziunea publică din această ţară sud-americană, informează AFP, potrivit agerpres.

Îmbrăcat în negru şi cu faţa descoperită, actorul american, specialist în arte marţiale, i-a prezentat o katana preşedintelui Maduro, care purta o mască sanitară anti-COVID-19.

Citeşte şi: Joe Biden vrea să se vadă cu Putin luna viitoare – Black News

Preşedintele venezuelean nu s-a lăsat rugat prea mult de jurnalişti şi a acceptat să pozeze în diferite poziţii de luptă.

Nicolas Maduro a fost reales în 2018 în urma unor alegeri prezidenţiale criticate şi boicotate de opoziţie. Statele Unite şi mai multe ţări europene şi latino-americane nu au recunoscut rezultatele acelor alegeri. Washingtonul a impus în principal sancţiuni economice Venezuelei, în încercarea de a-l îndepărta de la putere Maduro, care ocupă această funcţie după decesul fostului preşedinte Hugo Chavez (1999-2013).

Preşedintele Maduro se declară în mod deschis un antiimperialist şi i-a criticat adeseori pe americani.

Lăudându-se cu sprijinul adus “revoluţiei bolivariene”, regimul venezuelean din mandatele preşedinţilor Chavez şi Maduro mediatizează sistematic aceste vizite ale personalităţilor.

Citeşte şi: Dreapta spaniolă câştigă alegerile regionale din Madrid – Black News

Printre vedetele care au vizitat capitala Caracas se numără fotbalistul Diego Armando Maradona, actorii Sean Penn şi Danny Glover, regizorul Oliver Stone şi top-modelul Naomi Campbell.

Steven Seagal, fost star al filmelor de acţiune de la Hollywood şi mare specialist în aikido, a primit cetăţenia rusă din partea preşedintelui Vladimir Putin în noiembrie 2016. 

Tags: caracaskatanaNicolas MadurosabieSteven SeagalVenezuela
Categorii: Știrile zilei