X

Steven Spielberg : Mișcarea Time’s Up reprezintă “un moment decisiv” pentru industria cinematografică

Regizorul american Steven Spielberg şi-a exprimat duminică sprijinul faţă de mişcarea împotriva hărţuirii sexuale Time’s Up, considerând-o “un moment decisiv” pentru industria cinematografică, relatează EFE, potrivit agerpres.

Cineastul a fost distins duminică la Londra cu premiul Empire pentru întreaga sa carieră. La primirea premiului el a mulţumit mişcării Time’s Up pentru lupta sa împotriva abuzurilor şi “machismului”, notează mass-media britanice.

Citește și : Macron îi transmite lui Putin ‘urările sale de succes pentru modernizarea’ Rusiei

Spielberg, care a fost recompensat pentru întreaga sa carieră la Londra cu un premiu care este acordat de public, a spus că peste zece ani vom privi în urmă şi ne vom da seama cât de hotărâtor este acest moment pe care îl trăim.

“Este extraordinar ceea ce se petrece”, a spus el, exprimându-şi dorinţa ca această inţiativă, sprijinită de numeroase staruri de la Hollywood, “să marcheze sfârşitul la cum au fost până acum lucrurile”.

Alături de Spielberg a fost distinsă şi Daisy Ridley, cu premiul pentru cea mai bună actriţă, pentru interpretarea sa în ‘Star Wars: The Last Jedi’, care a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun film, în timp ce Hugh Jackman a câştigat premiul pentru cel mai bun actor cu rolul său din ‘Logan’.

Actriţa hispano-británica Dafne Keen Fernández, de 13 ani, a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bună actriţă debutantă pentru interpretarea clonei Laura Kinney/X-23, în Logan, ultimul episod al seriei X-Men.

Citește și : UE și Marea Britanie au căzut de acord asupra unei perioade ‘scurte’ de tranziţie post-Brexit

Tags: EmpireHollywoodindustria cinematograficălondramass-mediaSteven SpielbergTime's Up
Categorii: Social