X

Stoianoglo, desemnat de Consiliul Republican al PSRM la prezidențiale

Stoianoglo, desemnat de Consiliul Republican al PSRM la prezidențiale

Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a decis cu vot unanim, în ședința de astăzi, să sprijine candidatul poporului la funcția de președinte – Alexandr Stoianoglo, informează PROVINCIAL.

“Este persoana care merită să conducă Republica Moldova, să reprezinte și să apere interesele țării și ale poporului, și să restabilească dreptatea pentru toți, potrivit provincial.md.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Ne așteaptă o campanie dificilă, dar sunt sigur că vom reuși. Cu Doamne ajută!”, a declarat Igor Dodon, liderul socialiștilor.

La rândul său, Alexandr Stoianoglo a declarat că, dacă e să numim azi o singură așteptare importantă a societății moldovenești și a cetățenilor noștri, ea poate fi formulată astfel: Oamenii vor să li se facă dreptate.

“Fiecare categorie de cetățeni are nevoie de dreptatea sa. Profesioniștii din sistemul justiției doresc să fie lăsați liberi în executarea datoriei lor, fără abuz, fără șantaj și fără dictatură politică.

Pedagogii vor să li se facă dreptate în cerințele lor salariale și în îmbunătățirea condițiilor de muncă. Același lucru îl doresc medicii, bugetarii, funcționarii. Agricultorii solicită dreptatea lor când cer sprijin de la stat, pe fundal de catastrofă în domeniul agricol.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Toate familiile din Republica Moldova se simt nedreptățite azi din cauza tarifelor enorme la gaz, căldură și energie. Tarife provenite din scheme dubioase.

Oamenii de la sate se simt uitați și abandonați de guvernare. Oamenii din comerț și producătorii autohtoni se plâng de impozite draconice și de condiții grele, aproape imposibile, în exportul produselor”, a subliniat el.

Tags: prezidenţialePSRMStoianoglo
Politică