Stoianoglo: „Voi elibera persoanele pe nedrept private de libertate”

Publicat:

Stoianoglo: „Voi elibera persoanele pe nedrept private de libertate”

Alexandr Stoianoglo, fost procuror general și actual candidat la alegerile prezidențiale din 20 octombrie, se prezintă drept un lider capabil să aducă unitate și să combată cele mai grave probleme ale Republicii Moldova.

Susținut de Partidul Socialiștilor (PSRM), condus de fostul președinte Igor Dodon, Stoianoglo promite să se concentreze pe salvarea poporului și modernizarea europeană a țării.


În cadrul lansării oficiale a campaniei sale, desfășurată lângă Arcul de Triumf din Chișinău, candidatul a subliniat că Moldova se confruntă cu o criză demografică gravă, accentuând exodul masiv al tinerilor.

„Depopularea este cea mai mare problemă pentru Moldova”, a declarat Stoianoglo, adăugând că doar în 2023 populația tânără a scăzut cu 40.000 de persoane. Printre soluțiile propuse se numără implementarea unor măsuri urgente pentru stoparea exodului și atragerea investițiilor în domeniile sociale și economice. Fostul procuror general promite să combată corupția, să atragă investiții și să modernizeze infrastructura socială.

În plus, Stoianoglo și-a asumat responsabilitatea de a elibera persoanele pe nedrept private de libertate și de a preveni creșterea forțelor oligarhice. În declarațiile depuse la Comisia Electorală Centrală, Alexandr Stoianoglo și soția sa au menționat veniturile modeste obținute din salarii și arendă, precum și o avere imobiliară deținută în proporții variabile.

Totodată, candidatul a declarat că deține două autoturisme și un credit de 200.000 de lei, scadent în 2026. Cu o vastă experiență în domeniul juridic și politic, Alexandr Stoianoglo dorește să devină președintele care va „uni cetățenii cu cele mai diverse viziuni” și va contribui la crearea unui viitor prosper și european pentru Republica Moldova.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Fluturași “anti-spion” distribuiți în Transnistria pentru prevenirea activităților de „spionaj”

Fluturași "anti-spion" distribuiți în Transnistria pentru prevenirea activităților de „spionaj" Recent, în regiunea separatistă transnistreană a fost lansată o campanie de informare prin distribuirea fluturașilor...

Vladimir Putin a semnat decretul de încorporare a 133.000 de cetăţeni de recruți pentru stagiul militar obligatoriu

Vladimir Putin a semnat decretul de încorporare a 133.000 de cetăţeni de recruți pentru stagiul militar obligatoriu Preşedintele rus Vladimir Putin a semnat luni decretul...

Maia Sandu, despre trei obiective principale: Îmbunătățirea condițiilor de viață, pacea și bună înțelegere.

Maia Sandu, despre trei obiective principale: Îmbunătățirea condițiilor de viață, pacea și bună înțelegere. Dintre cei 11 candidați care au strâns semnăturile necesare pentru alegerile...

Dorin Recean, mesaj pentru antreprenori: Guvernul va continua să încurajeze inovația, să reducă birocrația 

Dorin Recean, mesaj pentru antreprenori: 'Guvernul va continua să încurajeze inovația, să reducă birocrația' Prim-ministrul Dorin Recean a participat la evenimentul de lansare a raportului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.