Strănepotul lui Mussolini candidează în alegerile europarlamentare

Publicat:

Caio Giulio Cesare Mussolini, strănepot al dictatorului italian Benito Mussolini, va candida în alegerile europarlamentare din mai pe lista formaţiunii Fratelli d’Italia, un mic partid de extremă dreapta, transmite AFP, potrivit agerpres.

‘Multă lume vrea să scrie Mussolini pe buletinul de vot’, a declarat strănepotul lui Il Duce, într-un interviu apărut marţi în cotidianul Il Messaggero.


Citeşte şi: Secţiile de votare din Israel au fost DESCHISE

Caio Giulio Cesare Mussolini, fost ofiţer pe un submarin, are 50 de ani şi conduce o firmă cu sediul în Emiratele Arabe Unite. El recunoaşte că nu a făcut niciodată politică, dar susţine că a ‘respirat’ politică toată viaţa.

Nu este prima oară când un urmaş al lui Benito Mussolini intră într-o competiţie electorală în Italia. Caio Giulio Cesare este nepotul de văr al Alessandrei Mussolini, nepoată a Ducelui, membră a Parlamentului European din 2014 după ce a fost senatoare şi deputată în legislativul de la Roma.

Citeşte şi: Roma se pregăteşte să recunoască genocidul armean. Turcia l-a convocat de urgenţă pe ambasadorul italian

Caio Giulio Cesare, născut în Argentina, nu crede că a fost inclus pe listă pentru numele de familie pe care îl poartă, ci mai curând pentru prenumele său (traductibil prin Caius Iulius Cezar – n.red.), simţul datoriei şi experienţa sa la nivel internaţional.

La Strasbourg, ‘voi apăra interesul naţional în fiecare din acţiunile şi din voturile mele’, a declarat el, în conformitate cu linia ultra-suveranistă urmată de Fratelli d’Italia.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul Tot mai multe sate din Republica...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.