Stromae îşi lansează noul album pe 4 martie 2022

Publicat:

Noul album, îndelung aşteptat, al cântăreţului şi compozitorului belgian Stromae se va numi “Multitude” şi va fi lansat pe 4 martie 2022, a informat artistul pe reţelele de socializare, potrivit AFP şi agerpres.

“Sunt încântat să vă anunţ titlul albumului, care este ‘Multitude’, motiv pentru care folosesc acest filtru magnific”, a scris belgianul pe reţelele sale, într-un scurt videoclip în care chipul său apare multiplicat.


Retras din circuitul muzical din 2015, Stromae a revenit în atenţia publicului la mijlocul lunii octombrie cu piesa “Santé”,

Pe ritmuri de cumbia sud-americană şi electro, artistul aduce un omagiu în această piesă oamenilor simpli, pentru care ţine un toast.

Succesul dobândit de ultimul său album, “Racine carrée” (2013, după “Cheese” în 2010) şi cei doi ani de turnee nebuneşti pentru promovarea sa în lume, l-au epuizat atât fizic, cât şi mental.

“Chiar dacă ne face să visăm, este totuşi o profesie şi, ca în orice profesie, atunci când lucrăm prea mult, ajungem la un burn-out”, a recunoscut vedeta în 2018 într-un interviu acordat France 2.

Marea sa revenire pe scenă a fost anunţată la începutul lunii octombrie, numele interpretului hiturilor “So we dance”, “Papaoutai” şi “Formidable” fiind confirmat mai întâi la Rock en Seine, un festival din regiunea Parisului, pentru data de 28 august 2022. De atunci, Stromae a anunţat numeroase date de concerte, înainte şi după respectiva dată.

Primele sale trei concerte-eveniment sunt programate la Bruxelles pe 22 februarie, la Paris pe 24 februarie şi la Amsterdam pe 27 februarie 2022.

Biletele pentru aceste prime trei spectacole au fost vândute integral în doar un sfert de oră în ziua când au fost puse în vânzare, pe 3 decembrie, a informat casa sa de discuri.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cu două tone de marfă nedeclarată la vamă

Cu două tone de marfă nedeclarată la vamă Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocamion de model „Scania” ce se...

Grijă mare de unde cumpărați alimente pe timp de caniculă. ANSA avertizează

Grijă mare de unde cumpărați alimente pe timp de caniculă. ANSA avertizează Aveți mare grijă de unde procurați produse alimentare în această perioadă caniculară, avertizează...

A început admiterea la liceu

A început admiterea la liceu La data de 6 iulie a demarat prima etapă a concursului de admitere în învățământul liceal care durează până la...

Ordonanțe de sechestru pe bunuri în valoare de circa 500 de mii de lei

Ordonanțe de sechestru pe bunuri în valoare de circa 500 de mii de lei Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) a Centrului Național Anticorupție...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.