SUA nu caută “rezultate finale concrete” la întrevederea Trump-Putin (John Bolton)

Publicat:

Statele Unite ale Americii nu caută “rezultate finale concrete” de pe urma întrevederii de luni dintre preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin, a declarat consilierul pe probleme de securitate naţională al Casei Albe, John Bolton, într-un interviu acordat duminică emisiunii “This Week” de la postul ABC, transmite Reuters, conform agerpres.

“Am cerut, iar ruşii au fost de acord, să fie practic (o întrevedere) nestructurată. Nu căutăm să obţinem rezultate finale concrete”, a insistat el.


Citește și : Spaţiul european Schengen „începe să dispară” sub presiunea imigraţiei

Anterior, aflat în Scoţia, preşedintele Trump a declarat postului american CBS că are “aşteptări scăzute” în ceea ce priveşte întâlnirea de luni cu Putin.

“Merg cu aşteptări scăzute. Nu mă duc cu mari aşteptări”, a spus Trump, citat de agenţia dpa. Preşedintele american a mai declarat pentru CBS că de pe urma summitului nu se aşteaptă “la ceva rău, poate la ceva bun”.

Citește și : Aproape două treimi dintre germani îl consideră pe Trump o mai mare ameninţare la pacea mondială decât Putin (sondaj)

Trump a fost întrebat dacă va aborda cu Putin subiectul celor 12 agenţi ai serviciilor de informaţii ale Rusiei, inculpaţi vineri pentru piratarea calculatoarelor Partidului Democrat american înaintea scrutinului prezidenţial din SUA din noiembrie 2016. “Ei bine, este posibil. Nu m-am gândit la asta, dar cu siguranţă voi întreba despre asta”, a răspuns Trump.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.