SUA: Nouă membri ai aceleiaşi familii au murit în urma scufundării unei ambarcaţiuni într-un lac din statul Missouri

Publicat:

Nouă dintre cele 17 persoane care au murit după ce ambarcaţiunea în care se aflau s-a scufundat într-un lac din statul american Missouri erau membre ale aceleiaşi familii, a declarat vineri guvernatorul Mike Parson, relatează DPA, potrivit agerpres.

Oficialul a declarat pentru Fox News că a discutat cu o femeie şi un băiat de 13 ani care “au pierdut nouă dintre cei 11 membri ai familiei” în accident.


Citește și : SUA anunță ajutor suplimentar de 200 de milioane de dolari pentru apărarea Ucrainei

Ultimele patru victime de pe ambarcaţiunea scufundată în Lacul Table Rock au fost găsite vineri, a spus şeriful local, ceea ce ridică bilanţul morţilor la 17.

Şeriful Doug Rader din comitatul Stone a anunţat într-un comunicat de pe social media că o echipă de scafandri de la poliţia statului Missouri a descoperit cadavrele ultimelor patru persoane date dispărute vineri dimineaţă.

Ambarcaţiunea amfibie s-a scufundat joi, în jurul orei locale 19.00 (00.00 GMT vineri), într-un lac dintr-o regiune cu staţiuni din sud-vestul Missouri, din apropierea limitei teritoriale cu statul Arkansas.

La momentul tragediei, vântul bătea cu 100 km/h. O înregistrare video arată ambarcaţiunea scufundându-se în apele agitate ale lacului. Mai mulţi supravieţuitori au fost spitalizaţi.

Vasul, folosit pentru a le arăta turiştilor locurile demne de admirat atât pe apă, cât şi pe uscat, a fost localizat la 25 de metri adâncime, a spus Rader în cadrul unei conferinţe de presă, urmând să fie ridicat la suprafaţă.

Citește și : Franţa şi Rusia vor livra în premieră împreună ajutor umanitar în enclava siriană Ghouta de Est

Scufundarea ambarcaţiunii este investigată de Garda de coastă americană şi de oficiali federali din domeniul transportului. Autorităţile locale nu au dorit să comenteze vineri asupra posibilelor cauze ale tragediei.

Vasul avea la bord un căpitan şi un pilot, care nu a supravieţuit accidentului, şi se pare că era dotat cu veste de salvare, a mai spus Rader.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

ONU prognozează reducerea populației din ţara noastră

ONU prognozează reducerea populației din ţara noastră Populația Republicii Moldova este așteptată să scadă semnificativ în următoarele decenii, conform raportului „World Population Prospects 2024” publicat...

Un polițist și doi complici, reținuți de CNA. Au luat mită 4000 de euro pentru a ‘închide’ un dosar pornit pe viol

Un polițist și doi complici, reținuți de CNA. Au luat mită 4000 de euro pentru a 'închide' un dosar pornit pe viol Un ofițer de...

CEC lansează rubrici dedicate alegerilor prezidențiale și referendumului

CEC lansează rubrici dedicate alegerilor prezidențiale și referendumului Comisia Electorală Centrală lansează pe pagina web două rubrici noi dedicate alegerilor prezidențiale și referendumului republican constituțional...

Radu Marian, justifică înaintarea proiectului de lege privind publicitatea jocurilor de noroc

Radu Marian, justifică înaintarea proiectului de lege privind publicitatea jocurilor de noroc Deputatul Radu Marian a venit cu explicații pe marginea proiectului de lege care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.