X

SUA: Un individ a fost arestat după ce l-ar fi hărțuit și amenințat cu moartea pe jurnalistul Don Lemon de la CNN

Un individ din statul american Arkansas a fost arestat după ce l-ar fi hărțuit și amenințat cu moartea pe jurnalistul Don Lemon de la CNN, în cursul a peste 40 de apeluri telefonice efectuat între 31 octombrie și 2 noiembrie, au anunțat autoritățile, informează postul CBS News, scrie Mediafax.

De asemenea, individul a sunat și la postul MSNBC și doi congresmeni democrați, demonstrând o înclinație spre “hărțuirea celor de o anumită afiliere politică”.

Citește și : Liberalii europeni și-au lansat campania cu mesaje împotriva naționaliștilor și populiștilor

Benjamin Craig Matthews, 39 de ani, este acuzat de amenințări teroriste și hărțuire, potrivit documentelor depuse la o instanță din comitatul Baxter.

Suspectul a sunat de câteva zeci de ori la sediul CNN din Atlanta, iar în cursul unora din aceste apeluri a lansat amenințări la adresa jurnalistului Don Lemon.

Potrivit documentelor, Matthews a sunat și doi congresmani democrați, Maxine Waters și Chuck Schumer, dar și pe avocatul lui Stormy Daniels, o actriță de filme pentru adulți care a intentat un proces de defăimare la adresa președintelui SUA, Donald Trump.

Bărbatul a fost arestat la mai puțin de două săptămâni după ce un alt individ a fost arestat pentru că a trimis dispozitive explozive prin poștă mai multor lideri democrați, inclusiv fostul președinte Barack Obama.

Citește și : 35.000 de refugiaţi şi solicitanţi de azil în Malawi vor rămâne în curând fără hrană (ONU)

Tags: ArkansasBaxterBenjamin Craig MatthewsCNNhărţuireindividjurnalist
Categorii: Știrile zilei