Supercupa Spaniei. Real Madrid s-a impus lejer pe Nou Camp – VIDEO

Publicat:

Real Madrid s-a impus în meciul tur al Supercupei Spaniei, scor 3-1 în fața Barcelonei, într-o partidă disputată pe Camp Nou. Returul e programat pe 17 august, de la miezul nopții, informează gsp.ro.

După o primă parte echilibrată în care au lipsit ocaziile importante de gol, Real Madrid a deschis scorul în minutul 50, când Pique a trimis în proprie poartă o centrare a lui Marcelo.


În minutul 76, Suarez a primit ușor un penalty după o intervenție a lui Navas, iar Messi a restabilit egalitatea de la 11 metri.

Trimis în teren de Zidane în minutul 58, în locul lui Benzema, Cristiano Ronaldo a fost înger și demon pentru madrileni: a marcat un gol superb care i-a readus în avantaj, în minutul 80, pentru ca un minut mai târziu să fie eliminat.

Imediat după ce a înscris, portughezul a văzut un prim cartonaș galben pentru faptul că și-a scos tricoul, iar la următoare fază de atac a Realului a cerut penalty în urma unui duel cu Umtiti, însă centralul Ricardo De Burgos Bengoetxea i-a arătat cel de-al doilea cartonaș galben, moment în care portughezul s-a enervat și l-a împins pe “central”. Ronaldo nu va evolua astfel în partida retur de pe “Santiago Bernabeu”.

Chiar și în 10 oameni, Real a mai punctat o dată, prin reușita de senzație a lui Asensio din minutul 90, când mijlocașul a înscris cu un șut puternic, sub transversală, de la marginea careului. Barcelona trebuie să înscrie cel puțin 3 goluri pe Bernabeu pentru a mai avea șanse la câștigarea trofeului!

Au marcat: Messi ’76 (pen.)/Pique ’50 (autogol), Ronaldo ’80, Asensio ’90
*Cristiano Ronaldo a fost eliminat în minutul 81

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen – Vidal, Pique, Umtiti, Alba – Busquets, Iniesta, Rakitic – Messi, Suarez, Deulofeu
Rezerve: Cillessen, Digne, Mascherano, Paco, S. Roberto, D. Suarez

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Casemiro – Kroos, Kovacic – Isco – Bale, Benzema
Rezerve: Asensio, Casilla, Ceballos, Nacho, Hernandez, Lucas, Ronaldo

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor

Propunerea neașteptată din partea conducerii din Premier League care a stârnit controverse în rândul cluburilor Oficialii din Premier League vor să introducă interviuri cu jucătorii...

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.