Surorile Kardashian şi alte celebrităţi, în India pentru nunta fiului celui mai bogat om din Asia

Publicat:

Surorile Kardashian şi alte celebrităţi, în India pentru nunta fiului celui mai bogat om din Asia

Surorile Kim şi Khloe Kardashian se aflau vineri în India, alături de alte celebrităţi, pentru a participa la o petrecere de nuntă de trei zile organizată de cel mai bogat om din Asia, Mukesh Ambani, informează AFP.

Fiul cel mai mic al lui Mukesh Ambani, Anant, şi logodnica sa, Radhika Merchant, ambii în vârstă de 29 de ani, îşi vor uni destinele în cadrul unei ceremonii de trei zile care începe vineri în capitala financiară a Indiei, Mumbai, după luni de festivităţi prenupţiale care au stabilit un nou standard în materie de extravaganţă matrimonială, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Debutul festivităţilor, în urmă cu câteva luni, a inclus o croazieră în Europa pentru 1.200 de invitaţi, un templu hindus construit special pentru această ocazie în casa ancestrală a familiei Ambani, precum şi concerte private susţinute de Rihanna şi Justin Bieber.

În afară de surorile Kardashian, vedete influente de reality show devenite femei de afaceri, şi alte celebrităţi urmează să participe la nuntă.

De asemenea, foştii premieri britanici Boris Johnson şi Tony Blair au fost reperaţi de presă la aeroportul din Mumbai.

În iunie, cuplul a pornit într-o croazieră de patru zile, în timpul căreia au susţinut recitaluri Katy Perry, Backstreet Boys, rapperul american Pitbull şi tenorul italian Andrea Bocelli.

Printre invitaţii la galele precedente s-au numărat fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, şi Ivanka Trump, fiica fostului preşedinte american Donald Trump, precum şi elite din lumea sportului şi divertismentului din India.

Festivităţile din acest weekend, în metropola Mumbai afectată de muson, ar trebui să ridice şi mai sus ştacheta. Printre numele menţionate se numără fosta candidată la preşedinţie Hillary Clinton, boxerul Mike Tyson şi actorul John Cena.

Tatăl mirelui, Mukesh Ambani, este preşedintele Reliance Industries, un conglomerat familial care a crescut până a devenit cea mai mare capitalizare bursieră din ţară.

Mukesh Ambani este pe locul 11 în topul celor mai bogate persoane din lume, cu o avere estimată la aproximativ 104 miliarde de euro, conform Forbes.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

El a organizat cea mai scumpă nuntă – până acum – din istoria Indiei pentru fiica sa în 2018, care ar fi costat 92 de milioane de euro şi pentru care a angajat-o să cânte pe vedeta americană Beyoncé.

Mukesh Ambani este, de asemenea, un aliat cheie al prim-ministrului naţionalist hindus Narendra Modi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Jucătorii Naționalei Moldovei, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru, se judecă cu un club din România

Jucătorii Naționalei Moldovei, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru, se judecă cu un club din România Jucătorii Naționalei Moldovei, Victor Bogaciuc și Maxim Cojocaru au depus...

Tauber: Dacă Maia Sandu câștigă încă un mandat, țara noastră va fi pur și simplu distrusă

Tauber: Dacă Maia Sandu câștigă încă un mandat, țara noastră va fi pur și simplu distrusă În cadrul emisiunii СоловьевLive, deputatul moldovean Marina Tauber a...

Fosta directoare a ansamblului ‘Joc’, reacție după demisie: ‘Eu nu consider că am procedat contra legii’

Fosta directoare a ansamblului 'Joc', reacție după demisie: 'Eu nu consider că am procedat contra legii' „Eu nu consider că am procedat contra legii, cu...

POLITICO: Kamala Harris, noul sac de box al Rusiei

POLITICO: Kamala Harris, noul sac de box al Rusiei Ieşirea lui Joe Biden din cursa pentru alegerile prezidenţiale a luat prin surprindere inclusiv Moscova. Şi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.