Surpriză la poliţia vamală din Florida – Un pui de aligator, descoperit în pantalonii unei femei

Publicat:

O femeie pe care poliţia vamală din Florida a întrebat-o dacă are ceva de declarat a scos din pantaloni un pui de aligator de 30,5 cm, potrivit Biroului şerifului comitatului Charlotte (Florida), potrivit Agerpres.

La inspectarea maşinii, poliţiştii au descoperit şi 40 de broaşte ţestoase Kinosternon baurii, o specie endemică din sud-estul SUA, relatează miercuri EFE.


Citește și : Guvernul italian se descotorosește de un consilier important, bănuit că a fost ‘mânjit’ de mafie

Florida Fish and Wildlife Conservation Commission, organizaţie care se ocupă de conservarea faunei şi florei din acest stat american, a deschis o anchetă pe numele acestei femei care nu a fost făcut public.

Biroul şerifului comitatului Charlotte a considerat evenimentul demn de a apărea în catalogul său de întâmplări ai căror protagonişti sunt de obicei bărbaţi şi care sunt reunite sub eticheta #Floridaman.

După recentul eveniment a fost creată şi eticheta #Floridawoman, prezentând cazul acestei femei sub titlul “Un aligator iese dintr-un pantalon de yoga”.

Populaţia de aligatori americani (Alligator mississippiensis), o specie care între 1967 şi 1987 a fost inclusă pe lista animalelor în pericol de extincţie în SUA, însumează azi 1,3 milioane de exemplare şi se menţine stabilă de două decenii.

Broaştele ţestoase Kinosternon baurii au fost scoase de pe lista speciilor în pericol de extincţie în 2017, potrivit FWC.

Citește și : Cerută insistent de Occident, Înalta Curte Anticorupţie ucraineană își începe activitatea în septembrie

Aproximativ un milion de specii de animale şi de plante sunt deja în pericol de extincţie, în ritm accelerat, conform unui raport fără precedent publicat luni de grupul de experţi ai ONU în domeniul biodiversităţii (IPBES).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Anatol Țăranu: Noi putem intra în UE realizând concomitent și idealul național, de Unire cu România

Anatol Țăranu: Noi putem intra în UE realizând concomitent și idealul național, de Unire cu România „Cea mai bună integrare europeană este prin Unirea cu...

VIDEO – Trump îl jignește îngrozitor pe președintele Biden: ‘Un distrus bătrân, un morman de gunoi’

VIDEO - Trump îl jignește îngrozitor pe președintele Biden: 'Un distrus bătrân, un morman de gunoi' Donald Trump îl jigneşte în trecere, catalogându-l drept ”o...

Obama se întoarce la Casa Albă? Michelle, singurul democrat care l-ar putea învinge pe Trump

Obama se întoarce la Casa Albă? Michelle, singurul democrat care l-ar putea învinge pe Trump Fosta Primă Doamnă Michelle Obama ar fi singura în...

Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics vine în R.Moldova

Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics vine în R.Moldova Grupul de companii farmaceutice românești Direct Pharma Logistics își extinde în prezent operațiunile de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.