Sute de curioşi aşteaptă uraganul pe o plajă din Florida – VIDEO

Publicat:

Sute de persoane au venit începând de luni în oraşul balnear Juno Beach unde se aşteaptă ca uraganul Dorian să atingă pentru prima oară uscatul marţi pe coasta de est a statului Florida, înainte de a-şi continua drumul spre nordul SUA, relatează EFE, potrivit agerpres.

Centrul Naţional pentru Uragane (NHC) din SUA prevede ca Dorian să ajungă la 08:00 ora locală (12:00 GMT) în dreptul localităţii Juno Beach (Florida) după ce a devastat insulele Bahamas în ultimele zile.


Citește și: Dorian a ajuns un uragan de categoria 3 după ce a ucis cel puțin 5 oameni în Bahamas

Potrivit ultimelor informaţii furnizate de NHC, Dorian se afla la est de West Palm Beach, situat la o distanţă de 20 de km de Juno Beach.

Toate acestea par să fi suscitat interesul localnicilor şi vizitatorilor care au luat cu asalt Juno Beach, ale cărei rute de acces au fost blocate de trafic şi a cărei plajă a fost aglomerată de sute de persoane venite să admire valurile sau să facă surf.

Citește și: Opt oameni au fost uciși pe un stadion de fotbal din Maroc

Uraganul Dorian care a slăbit din intensitate până la categoria 3 rămâne totuşi periculos şi este aşteptat să ajungă în SUA unde va străbate coasta de est a Floridei până în nord spre Canada, cu rafale de vânt care ar putea atinge 230 km/h.

Deşi ochiul uraganului se află la mai multe mile de coastă, vânturile sale vor lovi cu o forţă de 122 km/h, vor fi însoţite de ploi abundente şi de o creştere a nivelului mării, cu valuri ce ar putea atinge până la 2,1 metri înălţime.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Noua Dacia Spring, lăudată de cel mai vechi ziar din Irlanda: ‘Îți oferă doar ceea ce ai nevoie’

Noua Dacia Spring, lăudată de cel mai vechi ziar din Irlanda: 'Îți oferă doar ceea ce ai nevoie' Lansat în primăvara lui 2024, noul model...

O pereche de ochelari oferiţi de John Lennon şi mai multe fotografii cu membrii Beatles, la licitaţie

O pereche de ochelari oferiţi de John Lennon şi mai multe fotografii cu membrii Beatles, la licitaţie O pereche de ochelari rotunzi cu lentile albastre...

Cinci trucuri simple care ne pot face viața mai fericită

Cinci trucuri simple care ne pot face viața mai fericită Dacă te uiți în jur la prietenii și familia ta - și chiar la tine...

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA

China vrea să construiască o cale ferată subacvatică către SUA China are în prezent una dintre cele mai extinse și impresionante rețele feroviare de mare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.