Sute de fermieri olandezi au blocat traficul, nemulţumiţi de reglementările în domeniul mediului

Publicat:

Sute de fermieri au protestat miercuri împotriva reglementărilor guvernului olandez în domeniul mediului, blocând traficul cu tractoare, inclusiv la graniţa cu Germania, relatează dpa, potrivit agerpres.

Potrivit ANP, o agenţie de presă olandeză, demonstraţiile au blocat trecerea graniţei între Coevorden, în provincia olandeză Drenthe, şi Saxonia Inferioară (Germania). Cea mai mare demonstraţie, la care au participat sute de fermieri, a avut loc la Hilversum, în apropiere de Amsterdam.


Citește și : Pompeo va coopera în cadrul procedurii de destituire a preşedintelui Trump ‘dacă acest lucru este adecvat şi cerut de lege’

Un marş al tractoarelor s-a desfăşurat între oraşele olandeze Marienvelde şi Arnhem, iar un protest similar a mai fost organizat în apropiere de Venlo, în provincia Limburg, în vecinătatea landului german Renania de Nord-Westfalia.

Aproximativ 100 de fermieri din Germania s-au alăturat protestelor, a indicat ANP.

Agricultorii protestează pentru că se consideră afectaţi în mod nedrept de eforturile guvernului de a reduce emisiile de azot.

Guvernul olandez a introdus măsuri pentru reducerea azotului în urma unei decizii extrem de controversate a celei mai înalte instanţe administrative a ţării, care a impus reducerea semnificativă a poluanţilor.

Citește și : Procurorii bolivieni au emis un mandat de arestare pe numele lui Evo Morales

Planurile guvernamentale includ limitarea extinderii fermelor, în condiţiile în care creşterea bovinelor generează în special cantităţi mari de azot prin gunoiul de grajd acumulat.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.