Sute de locuitori din Toscana au fost evacuaţi din cauza unui incendiu – VIDEO

Publicat:

Peste 100 de pompieri au continuat miercuri lupta împotriva unui incendiu mare de vegetaţie din nordul Italiei, au anunţat autorităţile, circa 500 de locuitori din comunitatea toscană Massarosa fiind evacuaţi în zone sigure în ultimele ore, informează agenţia DPA, potrivit agerpres.

În imaginile video surprinse în cursul nopţii se pot vedea flăcările care ameninţau casele şi se ridicau dintre copaci, în timp ce incendiul se extindea pe mai multe fronturi, alimentat de vântul puternic.


Citeşte şi: Primul pas al Senatului american spre aderarea Finlandei şi Suediei la NATO – Black News

Patru avioane pentru stingerea incendiilor şi un elicopter au fost mobilizate pentru a sprijini eforturile de la sol. Operaţiunea din Toscana a început duminică.

Guvernatorul regiunii Toscana, Eugenio Giani, a scris pe Twitter că mai multe rezervoare de benzină care au fost cuprinse de flăcări au explodat.

Citeşte şi: Rusia se pregăteşte să anexeze teritoriile ucrainene aflate sub controlul său – Black News

De săptămâni întregi, pompierii se luptă cu incendiile de vegetaţie în mai multe zone ale ţării. Multe au fost cauzate de neglijenţa umană sau de incendiere şi au fost exacerbate apoi de condiţiile secetoase şi de vânt.

Unele zone din insulele Sicilia şi Sardinia au fost plasate sub cel mai înalt nivel de alertă de incendiu.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident În ciuda înțelegerilor de securitate și ale pachetelor de ajutor militar promise...

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post)

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post) Săptămâna viitoare, la...

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT)

Detalii interne privind inteligența artificială ale OpenAI au fost furate înntr-un atac cibernetic în 2023 (NYT) Un hacker a avut acces la sistemele interne de...

Samsung se așteaptă să obțină profituri cu peste 1400% mai mari datorită cererii mari de cipuri

Samsung se așteaptă să obțină profituri cu peste 1400% mai mari datorită cererii mari de cipuri Adoptarea pe scară largă a inteligenței artificiale a dus...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.