Sute de migranţi s-au strâns la un post de frontieră închis şi încearcă să forţeze intrarea în Polonia – VIDEO

Publicat:

O mulţime de migranţi s-a strâns luni la un post de frontieră închis dintre Polonia şi Belarus, arată imaginile video publicate de armata şi de paza de frontieră poloneze, transmite AFP, potrivit agerpres.

‘Din ce în ce mai multe grupuri de migranţi sunt aduse la postul de frontieră Kuznica de către forţele belaruse’, a transmis pe Twitter Ministerul polonez al Apărării.


Citeşte şi: Mai multe australience dau în judecată Qatarul, după examinările ginecologice forţate pe Aeroportul din Doha – Black News

Imagini video par să arate sute de migranţi faţă în faţă cu poliţişti şi militari polonezi dispuşi în şiruri.

Potrivit ministrului adjunct al apărării, Maciej Wasik, ‘mii de migranţi’ se află la acest punct de trecere. El a dat asigurări că ‘forţele poloneze sunt pregătite pentru orice scenariu’.

Serviciul de presă al pazei de frontieră a informat că ‘imigranţi ilegali se adună la postul de graniţă începând din această dimineaţă’ şi că ‘se pregăteşte o tentativă de a forţa frontiera’.

Unii dintre aceşti migranţi ‘au avut până acum tabăra la frontiera’ din apropierea satului Bruzgi, indică aceeaşi sursă.

Citeşte şi: Șefa NHS Anglia este acuzată că a ABUZAT de statisticile Covid – Black News

Imaginile video nu au putut fi verificate în mod independent, dat fiind că Polonia interzice accesul jurnaliştilor în zona frontalieră imediată, în baza stării de urgenţă instituite acolo.

Polonia afirmă că între 3.000 şi 4.000 de migranţi, majoritatea originari din Orientul Mijlociu, sunt masaţi de-a lungul frontierei sale, în această criză care opune ţările occidentale, de o parte, şi Belarus şi aliatul acestuia Rusia, de cealaltă parte. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.