Talibanii au atacat un complex militar din sudul Afganistanului

Publicat:

Militanţi talibani au atacat joi noaptea un vast complex militar situat în provincia Helmand din sudul Afganistanului, au anunţat oficiali locali citaţi de agenţia dpa, potrivit agerpres. 

Baza militară găzduieşte forţele de securitate responsabile pentru provinciile Helmand şi Nimru. Soldaţi americani şi consilieri militari sunt de asemenea staţionaţi în complex.


Citeşte şi: Mexicul aprobă crearea unei Gărzi Naţionale împotriva narcotraficanţilor

Guvernul provinciei Helmand a indicat într-un comunicat că atacul asupra bazei militare a fost respins. Trei atacatori sinucigaşi şi alţi şase înarmaţi au fost ucişi, arată sursa citată.

Un purtător de cuvânt al militanţilor a susţinut pe Twitter că mai mulţi atacatori au intrat în complex. El a adăugat că atacul era încă în desfăşurare după 10 ore.

Citește și : Opoziţia israeliană îi cere demisia lui Netanyahu: „Spectacolul s-a terminat. Naţiunea nu vrea o conducere coruptă”

Detalii oficiale despre posibile victime în rândul forţelor de securitate afgane sau despre numărul atacatorilor nu erau pentru moment disponibile, încheie dpa.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Poliția și Procuratura Anticorupție, briefing de presă despre finanțarea ilegală și coruperea alegătorilor

Poliția și Procuratura Anticorupție, briefing de presă despre finanțarea ilegală și coruperea alegătorilor Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat un briefing de presă...

Atenție! Somon infestat cu bacterii retras din comerț

Atenție! Somon infestat cu bacterii retras din comerț Atenție, un lot de somon infestat cu o bacterie periculoasă este retras din comerț. Citește și: ANSA retrage...

Consulatul Onorific al Kazahstanului, inaugurat la Bălți

Consulatul Onorific al Kazahstanului, inaugurat la Bălți La Bălți a fost deschis Consulatul Onorific al Kazahstanului, în cadrul unei ceremonii la care au participat...

METEO// Vreme caldă și fără precipitații

METEO// Vreme caldă și fără precipitații Meteorologii ne promit, pentru astăzi, vreme caldă și fără precipitații. Citește și: Confirmat! O moldoveancă a fost ucisă la Tel-Aviv Deși...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.