X

Tany Vander învinuită că vinde droguri. Ce zice influenserița

Tany Vander învinuită că vinde droguri. Ce zice influenserița

Instagram bloggera și afacerista, Tany Vander s-a trezit cu o nouă acuzație și critici din partea unui internaut care pretinde că „apără drepturilor bărbaților”. Și mai grav, acesta i-a insultat copii. Văzând una ca asta, femeia s-a făcut foc și pară și instant a trecut în ofensivă, potrivit cancan.md.

„Trebuie să ai foarte mare tupeu ca să faci asta. . . Eu la gânduri negative sunt tare spurcată, poți să-ți iei asupra ta chestii pe care pe urmă să le regreți. Recomand oamenilor care mă urmăresc să se gândească de 10 ori înainte să-mi scrie ceva, pentru că dacă nu dă Doamne, mă gândesc cu rău la voi – ați be***o, și vorbesc la modul serios pentru că știu de ce sunt capabilă. . .Dacă mă calci pe coadă, din mine iese ce stă acolo ascuns”, i-a preîntâmpinat Vander.

Afacerista a mai spus că cel care i-a scris comentarii negative ar fi un adevărat misogin, cu o traumă psihologică profundă. Necunoscutul a acuzat-o la rândul lui că ar vinde droguri, probabil făcând referință la „praful magic”, despre care vorbește Vander.

„Omul mi-a scris că eu vând droguri, el a crezut că praful magic asta e un drog pe care eu îl vând deschis. Dar nu s-a gândit el că poate fi tras la răspundere pentru asta?”

Tags: învinuită că vinde droguriTany Vander
Monden