X

Târguri cu produse autohtone se vor derula în sectoarele Chișinăului, în acest weekend

Târguri cu produse autohtone se vor derula în sectoarele Chișinăului, în acest weekend

Primăria Municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 13-14 aprilie 2024, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor”, pe aleea centrală – Târgul de Primăvară, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

În același sector, pe bd. Dacia, 26 – Târg al producătorilor autohtoni, desfășurat în perioada 13 – 14 aprilie 2024, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Citește și: ANRE anunță noi prețuri la benzină și motorină. Cât vor costa în weekend carburanții

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 13.04.2024 – Târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vis-a-vis de str. M. Basarab, 6, în perioada 13-14 aprilie 2024 – Târgul cu produse autohtone.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, intersecție cu str. P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar, sâmbătă și duminică – Târgul de Primăvară.

Primăria Municipiului Chișinău încurajează cetățenii să viziteze târgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii autohtoni și consumatori.

 

Tags: produse autohtonetârguriweekend
Social