Târgurile de Crăciun din Germania s-au redeschis în condiţii de securitate sporită

Publicat:

Târgurile de Crăciun din landul estic german Brandenburg s-au redeschis sâmbătă în condiţii de securitate sporită, la o zi după ce un pachet suspect conţinând cuie şi o pulbere neidentificată a fost găsit la un astfel de eveniment la Potsdam, transmite agerpres .

Conform unui purtător de cuvânt al poliţiei, în Brandenburg a fost mărit numărul poliţiştilor desfăşuraţi pe străzi, ‘mai ales la Potsdam,’ unde un târg de Crăciun a fost evacuat vineri după ce autorităţile au fost alertate în legătură cu un pachet livrat unei farmacii din apropiere printr-un serviciu de curierat.


Operaţiunea de căutare a expeditorului pachetului continuă şi nu există deocamdată informaţii suplimentare, a menţionat purtătorul de cuvânt.

Citește și : Michael Flynn este pregătit să depună mărturie că Donald Trump i-a cerut să stabilească contacte cu ruşii

Obiectele găsite în pachet, care au fost dezmembrate cu ajutorul unui tun cu apă vineri seară, vor fi reasamblate pentru analize suplimentare, rezultatele fiind aşteptate săptămâna viitoare, a indicat poliţia.

În pachet se aflau în jur de 100 de cuie, artificii, baterii şi un cilindru din metal, a precizat vineri ministrul de interne al landului Brandenburg, Karl-Heinz Schroeter.

Primarul din Potsdam, Jann Jakobs, era aşteptat în jurul prânzului în principala zonă comercială a oraşului, pentru a fi informat cu privire la situaţia de securitate.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.