X

TAROM a suspendat zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut, pentru perioada 6-12 august 2024

TAROM a suspendat zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut, pentru perioada 6-12 august 2024

TAROM a suspendat, în urma evoluţiilor actuale din Orientul Mijlociu şi a deteriorării contextului de securitate din regiune, zborurile către şi dinspre Tel Aviv, Amman şi Beirut, pentru perioada 6-12 august 2024.

TAROM a suspendat iniţial doar zborurile pe ruta Bucureşti – Beirut, până la data de 6 august, în urma alertei de călătorie emise de către Ministerul Afacerilor Externe, care informează asupra riscurilor de securitate pentru deplasările în Republica Libaneză şi recomandă evitarea oricărei călătorii, potrivit veridica.ro.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Informații pentru călători

“Compania urmăreşte evoluţia situaţiei şi informările autorităţilor şi va reveni cu informaţii actualizate referitoare la zboruri. TAROM recomandă tuturor pasagerilor să urmărească comunicările oficiale pentru cele mai recente actualizări şi să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară, fără niciun cost suplimentar. De asemenea, pasagerii au opţiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion”, se mai menţionează în comunicat.

Tags: Orientul Mijlociutarom
Diverse