Tatăl lui Bill Gates a murit la 94 de ani

Publicat:

Tatăl lui Bill Gates a murit luni, potrivit spuselor fiului său. William Henry Gates II avea 94 de ani. „El a fost adevăratul Bill Gates”, scrie magnatul tech.

William Henry Gates II, tatăl cofondatorului Microsoft (MSFT) Bill Gates, a murit, luni, la vârsta de 94 de ani. Anunţul a fost făcut public chiar de fiul său, pe blogul oficial, arată CNN, potrivit mediafax.


Citeşte şi: Trump a răspuns la întrebările dificile ale alegătorilor din Philadelphia

„Am avut cu toţii suficient timp să reflectăm la norocul de a avea în vieţile noastre, pentru toţi aceşti ani, un asemenea om minunat”, a scris Bill Gates.

Conform biografiei sale oficiale, William Henry Gates II a fost veteran al armatei şi partener fondator al unei firme de avocatură din Seattle. De asemenea, a ocupat funcţia de co-preşedinte al Fundaţiei Bill & Melinda Gates, o organizaţie caritabilă înfiinţată în anul 2000.

Citeşte şi: Trump a răspuns la întrebările dificile ale alegătorilor din Philadelphia

Familia nu a dezvăluit mai multe detalii legate de cauza decesului, dar susţine că starea de sănătate a celui trecut în nefiinţă era în declin.

Bill Gates nu a făcut un secret din relaţia apropiată cu tatăl său, povestind ori de câte ori a avut ocazia despre calităţile celui care i-a fost model în viaţă. „Aşa cum am mai spus, el a fost adevăratul Bill Gates”, a scris magnatul tech pe Instagram. „A fost tot ceea ce încerc să devin”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O nouă serie de sancţiuni occidentale împotriva unor persoane şi entităţi din Belarus

O nouă serie de sancţiuni occidentale împotriva unor persoane şi entităţi din Belarus SUA, Regatul Unit şi Canada au anunţat vineri o nouă serie de...

Din septembrie, copiii din localități rurale vor beneficia de servicii stomatologice gratuite

Din septembrie, copiii din localități rurale vor beneficia de servicii stomatologice gratuite Prestarea gratuită a serviciilor stomatologice pentru copii din localități rurale va fi reluată...

Câștigătoarea premiului Nobel pentru pace, Narges Mohammadi, a fost bătută în închisoarea Evin din Teheran

Câștigătoarea premiului Nobel pentru pace, Narges Mohammadi, a fost bătută în închisoarea Evin din Teheran Gardienii au bătut femeile deținute în confruntările care au izbucnit...

Cinci copii internați la Institutul Mamei și Copilului în urma accidentului tragic de la Strășeni

Cinci copii internați la Institutul Mamei și Copilului în urma accidentului tragic de la Strășeni Cinci copii, cu vîrste între un an și 13 ani,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.