Tatăl lui Britney Spears îşi spiona fiica cu un dispozitiv plasat în dormitorul vedetei

Publicat:

O fostă agentă FBI susţine că tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, a folosit un dispozitiv secret de ascultare ascuns în dormitorul acesteia pentru a o spiona în perioada în care vedeta s-a aflat sub tutela lui, informează dpa, potrivit agerpres.

Sherine Ebadi a declarat că Jamie Spears a încălcat în mod inadmisibil intimitatea şi libertăţile civile ale vedetei pop şi i-a încurajat şi pe alţii să facă acelaşi lucru.


Citeşte şi: Pentru testarea Covid, nasul poate să nu fie întotdeauna cea mai bună soluţie – Black News

Un dispozitiv de ascultare ar fi fost lipit cu bandă adezivă în spatele mobilei din dormitorul lui Britney pentru a nu fi văzut şi echipat cu baterii suplimentare pentru a permite înregistrarea pe perioade mai lungi.

Documentele juridice obţinute de agenţia de presă PA prezintă mărturia lui Ebadi, în care aceasta susţine că Jamie Spears ar fi instruit Black Box Security, compania responsabilă pentru protecţia lui Britney, să o şi spioneze pe vedetă.

Ebadi a declarat că a coroborat informaţia după ce a discutat cu Alex Vlasov, un fost angajat al Black Box Security. “Pe baza interogării lui Vlasov, am coroborat de asemenea că Jamie Spears a instruit Black Box să plaseze un dispozitiv secret de înregistrare în dormitorul lui Britney Spears”, a declarat ea.

“La momentul respectiv, Vlasov a observat că dispozitivul de înregistrare digitală avea un card SD, un pachet de baterii ataşat şi era acoperit cu bandă adezivă”, a precizat ea.

“Potrivit lui Vlasov, Black Box Security a fost iniţial responsabilă pentru sugestia ca un dispozitiv secret de ascultare să fie plasat în dormitorul doamnei Spears, însă lui James Spears ‘i-a plăcut’ ideea şi a aprobat şi a dat instrucţiuni ca instalarea să continue”, a adăugat Ebadi.

“Angajatul Black Box care a plasat dispozitivul secret în dormitor i-a explicat lui Vlasov că a făcut acest lucru prin lipirea cu bandă adezivă a dispozitivului în spatele mobilierului, astfel încât să nu poată fi văzut, şi că a adăugat dispozitivului un pachet de baterii pentru a permite înregistrarea pentru perioade mai lungi de timp”, a detaliat ea.

Citeşte şi: CIA: ‘Sindromul Havana’ nu este a priori imputabil unei puteri străine – Black News

În statul american California toate părţile trebuie să consimtă la orice înregistrare a unor conversaţii confidenţiale, a completat Ebadi.

“Domnul Spears (…) s-a implicat şi le-a cerut altora să se implice în încălcări inadmisibile ale vieţii private şi ale libertăţilor civile ale doamnei Spears, ceea ce implică, de asemenea, încălcări ale legii la nivel statal şi federal”, a declarat fosta agentă FBI.

Britney a ieşit în luna noiembrie de sub controversata curatelă, care i-a permis tatălui ei să îi controleze viaţa şi finanţele timp de aproape 14 ani. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Condiții mai bune într-o grădiniță din Edineț: A fost amenajat SmartLab cu sprijinul UE

Condiții mai bune într-o grădiniță din Edineț: A fost amenajat SmartLab cu sprijinul UE Roboți, podea interactivă, imprimantă și stilouri 3D. De aceste tehnologii beneficiază...

Caz șocant la Drochia. Un copil a luat toporul și a tăiat un deget fratelui mai mic

Caz șocant la Drochia. Un copil a luat toporul și a tăiat un deget fratelui mai mic Un copil a rămas fără un deget, după...

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

Postările judecătorilor respinși de CSM ar putea fi analizate de inspecția judiciară

Postările judecătorilor respinși de CSM ar putea fi analizate de inspecția judiciară Postările judecătorilor respinși de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) pentru numirea în funcție...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.