X

Tauber: Dacă Maia Sandu câștigă încă un mandat, țara noastră va fi pur și simplu distrusă

Tauber: Dacă Maia Sandu câștigă încă un mandat, țara noastră va fi pur și simplu distrusă

În cadrul emisiunii СоловьевLive, deputatul moldovean Marina Tauber a vorbit despre situația politică actuală din țară și planurile blocului „Victorie”, criticând actualul regim PAS.

Ea a menționat că unitatea forțelor de opoziție este deosebit de importantă acum și că este vorba mai degrabă de salvarea Moldovei decât de lupta pentru putere, potrivit sinteza.org.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

„După 20 octombrie, s-ar putea să nu mai existe niciun fel de viață în țara noastră. Dacă Maia Sandu câștigă încă un mandat, țara noastră va fi pur și simplu distrusă – unită cu România, poate se pregătesc și alte scenarii. Moldova este atrasă în război – o putem vedea din cooperarea strânsă cu NATO. Cetățenii Moldovei vor pace și le reamintim de fiecare dată că suntem o țară neutră”, a declarat Tauber.

Deputatul a adăugat că Occidentul nu are nevoie de Moldova ca de un stat suveran independent, iar investițiile de fonduri din partea UE și SUA sunt un „ambalaj atractiv”.

„Cea mai mare parte a banilor pe care îi primim [de la UE și SUA] nu sunt sub formă de granturi, ci sub formă de împrumuturi pentru care vor plăti strănepoții noștri. Dar este frumos și pompos prezentat ca un act uriaș de asistență”, a subliniat Marina Tauber.

Parlamentarul este convinsă că Sandu este gata să facă orice pentru a rămâne la putere, dar „regimul criminal PAS nu va rămâne la conducere”. Acest lucru va duce la faptul că Occidentul va abandona în cele din urmă PAS.

Potrivit acesteia, singura forță capabilă să se opună planurilor antipopulare ale lui Sandu este blocul „Victorie”. Prin urmare, autoritățile fac totul pentru a distruge opoziția, dar „vor trebui să răspundă pentru toate crimele”.

Deputatul a comentat și apariția în țară a unui analog al site-ului „Миротворец”. În bazele acestuia au ajuns politicieni de opoziție din blocul ” Victorie”

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

„Când încearcă să te declare inamic în propria țară – este neplăcut. Îmi iubesc foarte mult țara. Iar ceea ce se întâmplă în ea sub influența curatorilor occidentali este inacceptabil”, a declarat Tauber.

Parlamentarul a făcut apel la organele de aplicare a legii să verifice această resursă pentru a depista semne de extremism. Astfel de resurse nu ar trebui să existe în lumea civilizată. Dacă se pregătește un scenariu ucrainean pentru Moldova, nu pot fi excluse asasinatele politice.

Tags: Tauber
Politică