X

Tauber nu se lasă! A ajuns iar la Comisia Electorală de Circumscripție

Tauber nu se lasă! A ajuns iar la Comisia Electorală de Circumscripție

Marina Tauber, fostă vicepreședintă a Partidului Politic Șor, declarat neconstituțional, a mers din nou la Comisia Electorală de Circumscripție Bălți, unde a solicitat în mod repetat eliberarea listelor de subscripție în vederea colectării semnăturilor pentru a candida la funcția de primar independent al municipiului Bălți.

Citeşte şi: Curtea Constituțională: Marina Tauber ar putea participa la alegerile locale în calitate de candidat independent – Stiripesurse.md

„În pofida faptului că au fost eliberate listele de subscripție, noi vom insista în instanța de judecată să fie anulat răspunsul anterior al Comisiei Electorale de Circumscripție cu privire la candidatura mea, dat fiind faptul că la acea etapă a fost încălcată procedura administrativă și alte elemente de fond”, a scris Marina Tauber pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Tauber nu se lasă! A ajuns iar la Comisia Electorală de Circumscripție

Amintim că, săptămâna trecută, Consiliul Electoral de Circumscripție Bălți a refuzat să o înregistreze pe Marina Tauber în calitate de candidat independent la alegerile locale din 5 noiembrie pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Ulterior, candidata a anunțat că a depus o contestație la Comisia Electorală Centrală.

Tags: BalţiComisia Electorală de CircumscripțieMarina TauberPartidul Politic "Şor"
Categorii: PoliticăȘtirile zilei