X

Tavanul Teatrului Piccadilly din Londra S-A PRĂBUȘIT peste spectatori – VIDEO

Prăbuşirea unei bucăţi din tavanul Teatrului Piccadilly din Londra a stopat miercuri seară o reprezentaţie a spectacolului “Death of a Salesman” (“Moartea unui comis voiajor”) de Arthur Miller, provocând câteva răni uşoare în rândul spectatorilor şi evacuarea întregii săli, informează Reuters, potrivit agerpres.

Poliţia londoneză a fost contactată cu puţin timp înainte de ora locală 20:00 şi s-a deplasat spre celebrul teatru din West End, unde actorul american Wendell Pierce interpreta rolul principal – Willy Loman – din această producţie teatrală realizată după piesa scrisă în 1949.

Citește și: Iranul A RELUAT îmbogățirea uraniului la Fordo

“Toată lumea a fost scoasă din teatru. Câţiva oameni au suferit răni minore”, a declarat Poliţia londoneză. Potrivit Brigăzii Pompierilor din Londra, 1.100 de persoane au fost evacuate după ce o secţiune de ghips s-a desprins din tavanul sălii de spectacole.

“Nu am vrut să iasă chiar aşa”, a declarat actorul Wendell Pierce, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialul TV “The Wire” şi în lungmetrajul “Selma” (2014), într-un mesaj video publicat pe Twitter şi în care se adresa iubitorilor de teatru.

Citește și: Alertă FALSĂ de deturnare pe cel mai mare aeroport olandez – VIDEO

“Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru această evacuare în condiţii de siguranţă. Cerem scuze spectatorilor, dar ne bucurăm că nimeni nu a suferit răni grave”, a adăugat actorul american.

Tags: londramarea britaniePiccadillytavanteatruWendell PierceWest End
Categorii: Externe